Delen:

Kinepolis huldigt Top Gun sequel met plaatsing F-16

Neem plaats in de cockpit en duid jouw wingman aan!

 

 
 

Brussel, 19 mei 2022 — Op 25 mei komt de langverwachte sequel van het Top Gun verhaal in de bioscoop. Om de release van Top Gun: Maverick op het witte doek te vieren, pakt Kinepolis uit met een groots gebaar. Op 24 en 25 mei zullen bezoekers van de Antwerpse vestiging zelf plaats kunnen nemen in de cockpit van een F-16 jachtvliegtuig.

 

"I feel the need... the need for speed!" De sequel van de populaire fighter pilots film uit 1986 komt op 25 mei eindelijk in de cinemazalen. Om dit heugelijke moment te vieren, pakt Kinepolis samen met de Belgische Luchtmacht uit met een indrukwekkend spektakel. Een F-16 jachtvliegtuig op de parking van Kinepolis Antwerpen! Een onoplettende bezoeker zou wel eens grote ogen kunnen trekken wanneer deze de parking oprijdt.

De F-16 zal bij Kinepolis Antwerpen te vinden zijn op dinsdag 24 (avant-première Top Gun: Maverick) en woensdag 25 mei. Het beste nieuws? Bezoekers kunnen plaatsnemen in de cockpit van de fighter jet* en zichzelf heel even Maverick wanen. 


Synopsis:

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat. 


Klik hier voor tickets en info

Download high-res beeldmateriaal

 

* Op dinsdag 24/5 van 18u30-21u30 en op woensdag 25/5 van 13u30-21u30

 

Over Kinepolis
Kinepolis Group NV ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Naast haar bioscoopactiviteit is de Groep ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer.
In Europa telt Kinepolis Group NV 58 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Zwitserland en Polen. Sinds de overname van de Canadese bioscoopgroep Landmark Cinemas en van de Amerikaanse bioscoopgroep MJR Digital Cinemas, telt Kinepolis ook 40 bioscoopcomplexen in Canada en 10 in de VS. In totaal heeft Kinepolis Group vandaag wereldwijd 108 bioscopen in haar portefeuille, goed voor 1 097 schermen en bijna 200 000 zitplaatsen. Kinepolis’ medewerkers bezorgen miljoenen bioscoopbezoekers elke dag een onvergetelijke filmervaring. Meer info op www.kinepolis.com/corporate

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:
Charlotte Marron & Ineke Tack - [email protected] 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

walkie.talkie.be

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]