Kinepolis en Eén pakken uit met F.C. De Kampioenen-marathon van 24 uur

Kinepolis en Eén pakken uit met F.C. De Kampioenen-marathon van 24 uur

Kinepolis en Eén slaan de handen in elkaar om een F.C. De Kampioenen-marathon te organiseren. In het weekend van 15 en 16 maart krijgen fans de kans om hun favoriete bende pottenstampers op het grote scherm aan het werk te zien bij Kinepolis. 24 uur lang worden de allerleukste afleveringen na elkaar afgespeeld,  en dat vraagt om een tournée générale!

Eind vorig jaar daagde een kijker Één uit om een F.C. De Kampioenen-marathon te organiseren. Op vrijdag 15 maart is het uiteindelijk zover: rasechte fans kunnen terecht in Kinepolis Antwerpen voor een 24 uur durende marathon. Kom de allerbeste afleveringen van F.C. De Kampioenen op het grote scherm herbeleven, vergezeld door een heleboel andere superfans!

Voor wie een marathon net te veel is
Is 24 uur wat te veel voor jou? Dan kan je zowel in Kinepolis Antwerpen als Kinepolis Gent terecht voor een echte 'hattrick' van 3 afleveringen. Goed voor zo'n 2,5 uur Kampioenenplezier!

Een cast-visit, mijn gedacht!
Ik zeg altijd.. een marathon is toch zo veel leuker wanneer de cast langskomt! Daarom komen de Kampioenen langs in Kinepolis Antwerpen om de slotfase van de marathon samen met alle fans te beleven. In Kinepolis Gent komen enkele Kampioenen ook langs om de aftrap van iedere hattrick te geven.

F.C. De Kampioenen: De marathon
Kinepolis Antwerpen
Vrijdag 15 maart
Startuur: 19u45 (24 uur lang)
Prijs: € 49,95

F.C. De Kampioenen: De hattrick
Kinepolis Antwerpen en Gent
Zaterdag 16 maart
Startuur Antwerpen: 18:45
Startuur Gent: 13:00
Prijs: € 12,95

Uiteraard voorziet Kinepolis de nodige bevoorrading voor een geslaagde marathon.
 

Contacteer ons
Quentin Glodé Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Quentin Glodé Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium