Kinepolis België lanceert gloednieuwe 'Movie Club' formule

Goed nieuws voor ware filmfans!

Kinepolis_MovieClub_NL_1.png

Kinepolis België lanceert op 3 oktober haar gloednieuwe 'Movie Club' formule. Wie toetreedt tot de club betaalt maandelijks €9,95 en geniet zo elke maand van film op het grote scherm en tal van andere filmvoordelen. België is het eerste Europese land waar Kinepolis de 'Movie Club' introduceert.

Laat je niet misleiden door de naam: de Kinepolis Movie Club is géén select clubje. Zot van cinema? Dan is deze club voor jou. Voor die-hard film fans die wekelijks naar de bioscoop afzakken, en voor mensen die vaker willen genieten van een premium blockbuster beleving. Voor avontuurlijke zielen, voor romcom liefhebbers, … ​ In de Kinepolis Movie Club is plaats voor iedereen met een hart voor film.

Met de Kinepolis Movie Club:

 • Geniet je van de nieuwste films voor slechts €9.95 per maand.
 • In die prijs is maandelijks één filmbezoek inbegrepen, voor bijkomende bezoeken die maand betaal je standaard het voordeeltarief van €9.95 per film. ​ 
 • Wil je iemand meenemen? Dat kan! Je kan altijd één persoon meenemen aan hetzelfde voordeeltarief.
 • Leden van de Movie Club genieten van een korting in de Kinepolis-shop en van exclusieve filminfo en promoties
 • Je krijgt ook korting bij de aankoop van tickets voor een Kinepolis evenement.
 • Je engageert je voor minimum 6 maand, daarna is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar.

Kun je een maandje of langer niet naar de bioscoop? Geen nood! Je gratis bioscoopbezoek is niet verloren. Je spaart je saldo op en geniet op een later moment van het witte doek.

 

“Bij Kinepolis hebben we al jaren de Movie Card, Family Card en Student Card, maar het is voor het eerst dat we een maandelijks lidmaatschap lanceren. We richten ons hiervoor op frequente bioscoopbezoekers of bezoekers die vaker zouden willen komen en dat dankzij deze formule op een voordeliger manier kunnen. Leden van onze Movie Club krijgen ook toegang tot exclusieve filminformatie en promoties.” - Stijn Vanspauwen, Country Manager Box Office, Sales & Marketing bij Kinepolis België.

 

Wie lid is van de Movie Club, zit de komende periode alvast niet op z’n honger. Deze kleppers komen binnenkort in de zalen:

 • Rebel - 5 oktober
 •  Jack Mimoun et les secrets de Val Verde - 12 oktober
 • Black Adam - 19 oktober
 • Lyle, Lyle Crocodile - 26 oktober
 • Zillion - 26 oktober
 • Mascarade - 2 november
 • Black Panther: Wakanda Forever - 9 november
 • Strange World - 23 november
 • Puss In Boots: The Last Wish - 7 december
 • Avatar: The Way of Water - 14 december
 • DE 8 BERGEN - 14 december

 

Klik hier om alvast jouw Movie Club plekje te bemachtigen

Klik hier voor beeldmateriaal


Over Kinepolis
Kinepolis Group NV ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Naast haar bioscoopactiviteit is de Groep ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer.
In Europa telt Kinepolis Group NV 58 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Zwitserland en Polen. Sinds de overname van de Canadese bioscoopgroep Landmark Cinemas en van de Amerikaanse bioscoopgroep MJR Digital Cinemas, telt Kinepolis ook 40 bioscoopcomplexen in Canada en 10 in de VS. In totaal heeft Kinepolis Group vandaag wereldwijd 108 bioscopen in haar portefeuille, goed voor 1 097 schermen en bijna 200 000 zitplaatsen. Kinepolis’ medewerkers bezorgen miljoenen bioscoopbezoekers elke dag een onvergetelijke filmervaring. Meer info op www.kinepolis.com/corporate 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met [email protected]

Noot voor de redactie: Zoals bij de standaard tickets betaal je een supplement voor extra’s zoals Cosy Seats, 4DX, Laser ULTRA, IMAX, … voorstellingen. Je geniet niet van een voordeel op dit supplement. Je lidmaatschap geeft je ook toegang tot CINE K films.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be