Kinderen baas op de skipiste met de AW16 collectie van WED'ZE !

Kinderen baas op de skipiste met de AW16 collectie van WED'ZE !

Koning Winter is bijna terug in het land. Onder zijn grote, witte vacht herbergt hij sneeuwballengevechten en sleeritjes van besneeuwde heuvels. Kortom, alle kleine pleziertjes die zorgen voor het grote geluk van kinderen! Ook bij DECATHLON rijmt de winter met wintersport en sneeuwpret. Om optimaal te genieten van deze witte periode, lanceert WED'ZE dit seizoen een kleurrijke kindercollectie. 

De producten worden ontworpen en geproduceerd in Haute-Savoie, het kloppende hart van de wintersport. Het resultaat: kledingstukken waarin kinderen hun wintersport skills in alle veiligheid en warmte kunnen aanscherpen.
 

EEN OUTFIT DIE KINDEREN BEVALT
Kinderen blijven plezier maken met de omkeerbare ski-jas Reverse Warm (29,99€) waarmee ze hun stijl in een oogwenk kunnen veranderen. 

Te grote skibroeken die over de grond slepen? Dat is verleden tijd! Dankzij deskibroek Slide 100 Pull’n Fit (29,99€) met aanpasbare lengte en afneembare bretellen zit elk skipak als gegoten. 

Maak de knusse outfit af met deskihelm H400 (26,99€). Zo trotseert jouw kleine held of heldin de ijzige skipistes in alle veiligheid. Beschikbaar in verschillende kleuren. 
 

BOEK VOORUITGANG 
De sleutelwoorden van WED'ZE zijn vooruitgang en veiligheid. Zo innoveert het merk jaarlijks door nieuwe producten op de markt te brengen. Met WED'ZE boeken kinderen snel maar veilig vooruitgang.

Begeeft je kind zich voor de eerste keer op de skipiste? Dan heeft WED'ZE alles wat je nodig hebt! Hetinitiatieharnas Skiwiz (14,99€) laat kinderen van 3 tot 6 jaar oud samen met hun ouders het genot van het skiën ontdekken. Met het harnas controleer je de snelheid van je kind met gemak. Zo geef je hem ook een gevoel van zelfstandigheid. 

Voor kinderen die hun eerste stapjes op de witte vlakte al gezet hebben, creëert WED'ZEde skilaarzen 500 Pumzi (74,99€). Eén paar schoenen maar vier maten! Dankzij het opblaasbare systeem groeien de laarzen mee met de voeten van je kind. Je lieveling is  helemaal klaar voor meerdere seizoenen op de skipiste!
 

PEUTERS LEKKER WARM IN DE SNEEUW
Het besneeuwde landschap ontdekken met je peuter? Dan moet je hem zeker lekker warm houden! Daarom stelt WED'ZE twee outfits voor:

Het skipakje Peuter Firstheat (29,99€) houdt de allerkleinsten warm terwijl ze spelen in de sneeuw. Om het hoofdje extra te beschermen, is er de muts monster Cat (29,99€) in de vorm van een katje. Monsterlijk schattig! 

Daarnaast is er het skipak Peuter 3-in-1  Slide 300 (49,99€) die zich moeiteloos aanpast aan de buitentemperatuur. De kleurrijke outfit is voorzien van een uitneembare laag én een waterdichte laag. 

De ski-outfit is pas écht volledig met de berenmuts first heat (8,99€).
Om op te eten! 
 

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of voorstellen, of als je een bepaald product wenst te testen of uit te lenen. DECATHLON en Walkie Talkie staan graag tot jouw beschikking!

Voor persberichten, visueel materiaal of andere vragen en voorstellen, neem contact met ons op:
Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 09 60 38

Decathlon - Evelyne Ferange
evelyne.ferange@decathlon.com
0498  68 23 33

Contacteer ons
Maureen Richard
Maureen Richard
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium