Kijk op zondag 3 oktober binnen bij een waaier aan Vlaams-Brabantse bedrijven tijdens de 31ste Voka Open Bedrijvendag

Kijk op zondag 3 oktober binnen bij een waaier aan Vlaams-Brabantse bedrijven tijdens de 31ste Voka Open Bedrijvendag

Ga je ook steevast op zondag naar je lokale warme bakker? Benieuwd naar de coulissen van een radiostation? Gefascineerd door het belang van microchips? Of ben je op zoek naar de job van je leven in de regio Vlaams-Brabant?

Noteer dan alvast met stip zondag 3 oktober 2021 in je agenda, want dan is het naar goede gewoonte Voka Open Bedrijvendag! Voor hun 31ste editie pakken ze - na een volledig digitale editie tijdens coronajaar 2020 - uit met een hybride aanbod. Met het thema 'Samen Ondernemen, Samen Groeien' als rode draad kunnen kijklustigen zowel online als fysiek een blik achter de schermen werpen bij een uitgelezen selectie boeiende bedrijven. Voka Open Bedrijvendag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen, en viert het ondernemerschap het hele jaar door via Voka Open Bedrijvendag Virtueel: een online platform met virtuele rondleidingen. 

#geenwachtrijvoormij

Omdat de gezondheid en veiligheid van ondernemers, medewerkers en bezoekers topprioriteit is, zal er gewerkt worden met een digitale reservatietool. Bezoekers kunnen op voorhand hun uitstap plannen en een specifiek tijdsslot reserveren voor hun bezoek. Zo wordt er voldoende afstand tussen de bezoekers gegarandeerd en is er van gezondheidsrisico’s geen sprake. Een bijkomend voordeel is dat de wachtrijen zo ook ineens verleden tijd zijn. Er wordt hiervoor een administratieve kost gevraagd van €2 per persoon per bezoek, behalve voor personen jonger dan 18 jaar.

Uitgelicht in Vlaams-Brabant tijdensVoka Open Bedrijvendag 2021!

  • Op zondag naar de bakker gaan: bij Au Flan Breton in Duisburg krijgt dat op 3 oktober een nieuwe dimensie. Op hun productiesite ontdek je hun passie voor zelfgebakken brood en banket en krijg je demonstraties en proevertjes uit hun assortiment van onder andere koffiekoeken, drooggebak en 12 soorten ambachtelijke confituur.  
  • Benieuwd hoe het er aan toe gaat achter de schermen bij een radiostation? Dat kan bij Radio Maria in Leuven. Bewonder de studio's, voorzien van moderne digitale apparatuur en geniet van enkele hemelse hapjes en drankjes tussendoor. Beluister Radio Maria via DAB+, de app, online en via Telenet TV.  
  • Wijnen met passie, dat vind je met zekerheid bij Gudule Winery in Brussel. Het is de eerste urban winery van België waarbij wijnen in een Brussels jasje worden gestoken door oprichter Thierry Lejeune, een man die net zo goed van wijn houdt als van zijn stad. De wijnen van Gudule Winery wonnen eerder prijzen in internationale competities met hun ambachtelijke en lokale productie. 
  • Geen voorkennis van zelfbouwen? Geen probleem. Zaakvoerders Mike en Ann ontwikkelden 20 jaar geleden een unieke zelfbouwformulie die vandaag is uitgegroeid tot Sack Zelfbouw in Aarschot. Dit dynamische familiebedrijf is gespecialiseerd in zelfbouwpakketten voor verwarming, sanitair, ventilatie, badkamers en elektriciteit. 
  • Wil je weten hoe het is om te werken in een labo? Ga dan langs bij het hoofdkantoor en de fabrieken van de Japanse gezondheidszorgspeler Terumo in Leuven. Terumo Europe is actief in de productie, distributie en marketing van medische producten die gebruikt worden in medische domeinen zoals interventionele cardiologie en oncologie, hart- en vaatziekten, diabetes etc.
  • Microchips zijn anno 2021 niet meer weg te denken: per jaar worden er liefst 300 miljard gemaakt. Bijna alle componenten daarvan worden sinds 1985 geïnspecteerd door een machine van ICOS in Heverlee, een spin-off van de KU Leuven en onderdeel van KLA in Silicon Valley. Alle grote fabrikanten van smartphones, laptops e.d. zijn vaste klant voor de visuele inspectie van hun producten. Spring jij ook eens binnen?
  • Voor maatwerk in het Vlaams-Brabantse ben je bij het atelier van SEBO Exclusief in Landen aan het juiste adres. Of het nu gaat over de inrichting van je keuken, badkamer of dressing - en modern of klassiek design, SEBO Exclusief biedt een Belgisch product en begeleiding van ontwerp tot plaatsing. Kom zeker langs in de vernieuwde showroom! 
  • Het net gestarte familiebedrijfje Nice Little Things in Geetbets specialiseert zich in het maken van gepersonaliseerde geschenken. Breng hen een bezoekje en ga met een gegraveerde macaron en gepersonaliseerd geschenk naar huis!

Alle praktische informatie vind je terug op www.openbedrijvendag.be. Neem gerust contact op indien je graag nu al iemand van het team achter Voka Open Bedrijvendag of een medewerker van één van de deelnemende bedrijven wil interviewen.  

Volg het reilen en zeilen van Voka Open Bedrijvendag op FacebookLinkedIn of Instagram.
Neem deel aan de conversatie met de hashtags #openbedrijvendag. 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium