Kijk op zondag 3 oktober binnen bij een waaier aan Limburgse bedrijven tijdens de 31ste Voka Open Bedrijvendag

Kijk op zondag 3 oktober binnen bij een waaier aan Limburgse bedrijven tijdens de 31ste Voka Open Bedrijvendag

Altijd al eens de gestroomlijnde rush willen ervaren van een distributiecentrum? Benieuwd naar hoe een organisatie mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tewerkstelt? Portie inspiratie nodig voor die nieuwe zitbank die je op het oog hebt in je tuin? Of gewoon op zoek naar de job van je leven in Limburg?

Noteer dan alvast met stip zondag 3 oktober 2021 in je agenda, want dan is het naar goede gewoonte Voka Open Bedrijvendag! Voor hun 31ste editie pakken ze - na een volledig digitale editie tijdens coronajaar 2020 - uit met een hybride aanbod. Met het thema 'Samen Ondernemen, Samen Groeien' als rode draad kunnen kijklustigen zowel online als fysiek een blik achter de schermen werpen bij een uitgelezen selectie boeiende bedrijven. Voka Open Bedrijvendag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen, en viert het ondernemerschap het hele jaar door via Voka Open Bedrijvendag Virtueel: een online platform met virtuele rondleidingen. 
 

#geenwachtrijvoormij

Omdat de gezondheid en veiligheid van ondernemers, medewerkers en bezoekers topprioriteit is, zal er gewerkt worden met een digitale reservatietool. Bezoekers kunnen op voorhand hun uitstap plannen en een specifiek tijdsslot reserveren voor hun bezoek. Zo wordt er voldoende afstand tussen de bezoekers gegarandeerd en is er van gezondheidsrisico’s geen sprake. Een bijkomend voordeel is dat de wachtrijen zo ook ineens verleden tijd zijn. Er wordt hiervoor een administratieve kost gevraagd van €2 per persoon per bezoek, behalve voor personen jonger dan 18 jaar.

Uitgelicht in Limburg tijdens Voka Open Bedrijvendag 2021!

  • Bewel, een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tewerkstelt, opent samen met Scania Part Logistics - partner sinds 15 jaar - hun deuren in Oudsbergen. Bewel is met 2.200 medewerkers en 9 vestigingen één van de grootste werkgevers van Limburg. Ook bij partner Brouwerij Alken-Maes, idem in Oudsbergen, krijg je een blik achter de schermen.
  • Metalen tuincreaties kennen al lang geen geheim voor Atelier Ferro in Heusden-Zolder. Van metalen poorten tot (geautomatiseerde) hekwerken, brievenbussen, bloembakken en zitbanken: kom het uitgebreide gamma vooral zelf bewonderen op zondag 3 oktober en doe inspiratie op voor in je eigen tuin!
  • Vrouwen tijdens of na het levensveranderende traject van chemo, haarziektes of dunnend haar helpen hun vertrouwde zelf terug te vinden, is het doel van Carré Care in Overpelt. Als voormalige borstkankerpatiënt is zaakvoerster Els uitstekend geplaatst om advies te geven over pruiken, borstprotheses, lingerie en medische pigmentatie. 
  • Sinds 1954 groeide Murprotec uit Tessenderlo uit tot Europees marktleider qua vochtbestrijding. Denk aan opstijgend vocht, schimmelproblemen en ventilatie van woningen. Wist je dat  een vochtige woning zijn waarde verliest én uw energiefactuur tot 30 % doet oplopen? Laat via de aanwezige experts je eigen woning checken! 
  • Voor een interieurdesign op maat in het Limburgse ben je bij Artur Interieur in Zonhoven aan het juiste adres. Maatwerkkasten voor in de kelder of op zolder? Via een uitgestippeld traject van binnenhuisarchitect tot schrijnwerker klaart Artur Interieur de klus. Op zondag 3 oktober opent bovendien de gloednieuwe showroom! 
  • Al ruim 40 jaar is het familiebedrijf Simons Gereedschapsmakerij in Hamont-Achel gespecialiseerd in metaalbewerking - en levert het aan klanten in heel Europa in tal van sectoren zoals farma en petrochemie. Ben jij ook benieuwd wat het inhoudt om matrijzen te bouwen of stans te vervaardigen? Kom dan zeker eens kijken. 
  • Trek je stevigste paar schoenen aan als je bij Aperam in Genk wil binnen springen voor een toer langs diens nieuwste investeringen. Deze wereldspeler in roestvast staal is met ongeveer 1175 medewerkers één van de grootste werkgevers van Limburg en is in de sector een toonbeeld van moderne technologie. 
  • Schoeffaerts Afwerking & Interieur in Diepenbeek is sinds 2000 uitgegroeid tot een referentie op het vlak van totaalafwerkingen en interieur. Pleister- en gyprocwerken, parket- en tegelvloeren, binnendeuren, maatwerk en schilderwerken: Schoeffaerts Afwerking & Interieur neemt het op zich. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. 
  • Wil je weten hoe het is om te werken in een distributiecentrum? Ga dan langs bij de grote Japanse gezondheidszorgspeler Terumo in Genk en volg producten mee op van hun aankomst in het warehouse tot de verdere distributie naar klanten. 
  • Het familiebedrijf Sleep Design in Lommel maakt in zijn atelier sinds jaar en dag complete boxsprings en matrassen. Zin om op je luie zondag een aantal matrassen uit te testen, te voelen en zelf samen te stellen? Rep je dan naar Noord-Limburg voor een rondleiding in het atelier en de winkel!  

Alle praktische informatie vind je terug op www.openbedrijvendag.be. Neem gerust contact op indien je graag nu al iemand van het team achter Voka Open Bedrijvendag of een medewerker van één van de deelnemende bedrijven wil interviewen.  

Volg het reilen en zeilen van Voka Open Bedrijvendag op FacebookLinkedIn of Instagram.
Neem deel aan de conversatie met de hashtags #openbedrijvendag. 

 

Contacteer ons
Johannes Huysmans Walkie Talkie
Johannes Huysmans Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium