Kijk op zondag 3 oktober binnen bij een waaier aan Antwerpse bedrijven tijdens de 31ste Voka Open Bedrijvendag

Kijk op zondag 3 oktober binnen bij een waaier aan Antwerpse bedrijven tijdens de 31ste Voka Open Bedrijvendag

Droom je nog meer dan vroeger van een zwembad in je tuin? Kan je amper geloven dat een woning opleverbaar is in amper drie maanden? Heb je zelf altijd een stemmetje willen inspreken in een kinderanimatiereeks? Of ben je op zoek naar de job van je leven in het Antwerpse?

Noteer dan alvast met stip zondag 3 oktober 2021 in je agenda, want dan is het naar goede gewoonte Voka Open Bedrijvendag! Voor hun 31ste editie pakken ze - na een volledig digitale editie tijdens coronajaar 2020 - uit met een hybride aanbod. Met het thema 'Samen Ondernemen, Samen Groeien' als rode draad kunnen kijklustigen zowel online als fysiek een blik achter de schermen werpen bij een uitgelezen selectie boeiende bedrijven. Voka Open Bedrijvendag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen, en viert het ondernemerschap het hele jaar door via Voka Open Bedrijvendag Virtueel: een online platform met virtuele rondleidingen. 

#geenwachtrijvoormij

Omdat de gezondheid en veiligheid van ondernemers, medewerkers en bezoekers topprioriteit is, zal er gewerkt worden met een digitale reservatietool. Bezoekers kunnen op voorhand hun uitstap plannen en een specifiek tijdsslot reserveren voor hun bezoek. Zo wordt er voldoende afstand tussen de bezoekers gegarandeerd en is er van gezondheidsrisico’s geen sprake. Een bijkomend voordeel is dat de wachtrijen zo ook ineens verleden tijd zijn. Er wordt hiervoor een administratieve kost gevraagd van €2 per persoon per bezoek, behalve voor personen jonger dan 18 jaar.

Uitgelicht in Antwerpen tijdens Voka Open Bedrijvendag 2021!

  • Vraag jij je ook luidop af hoe je van jouw tuin een paradijs kan maken? Droom jij ook weg bij de gedachte van bij je volgende staycation in je eigen zwembad te kunnen plonzen? Kom dan inspiratie opdoen bij Hobéco NV in Koningshooikt: een firma gespecialiseerd in de aanleg van zwembaden, houtconstructies en opritten & terrassen.
  • Het Oostenrijkse Loxone, pionier op het vlak van intelligente automatiseringsoplossingen - denk aan verlichting, audio, klimaatregeling, toegang, beveiliging, zonwering - opent zijn deuren in Nijlen. Benieuwd hoe je je woning of kantoor comfortabeler, veiliger en energie-efficiënter kan maken? Spring dan zeker eens binnen. 
  • Als je zelf graag achter het fornuis staat, ben je bij Natuursoep bv in Arendonk aan het juiste adres. Al ruim 60 jaar produceert het de ambachtelijke soepen van La Soupe - nummer één diepvriessoep in België - volgens een authentiek recept. Met louter natuurlijke ingrediënten, zoals het hoort. Kom jij ook langs om eens te proeven? 
  • Al 60 jaar lang produceert houtspecialist Mintjens in Westmalle meubelen en woonconcepten. De Antwerpse speler werkt enkel met zorgvuldig geselecteerde houtsoorten uit duurzaam beheerde bossen, en vormt die met louter hernieuwbare energie om tot meubelen en compleet afgewerkte woonunits. 
  • Een tot in de puntjes geoptimaliseerde woning bouwen en opleveren op amper 3 maanden? Business as usual voor houtskeletbouwer Skilpod. In zijn atelier in Geel maakt het de woning nagenoeg volledig af, om ze daarna te transporteren naar de bouwwerf en aan te sluiten op alle nutsvoorzieningen. Enkel de housewarming moet je zelf nog plannen. 
  • Als je jezelf of je (klein)kinderen een blik wil gunnen achter de schermen van een animatiefilm, of zelf een stem wil inspreken voor de luisterverhalen van Ridder Muis op Ketnet Junior - is Fabrique Fantastique in Lier the place to be. De afgelopen jaren werkte de studio mee aan projecten zoals de film van Urbanus en de show van Ellie Golding. 
  • Sinds 1944 staat Cryns Carrosserie Center synoniem voor kwalitatief schadeherstel aan auto's. Nu kan je hun nagelnieuwe carrosserie in Mortsel mee ontdekken door mee te doen aan de Cryns Rally en het parcours af te leggen met een go-cart. Na je ritje kan je genieten van een hapje, drankje én DJ-set! 
  • Het maatwerkbedrijf Flexpack, dat deel uitmaakt van social-profit organisatie NEKTARI vzw, opent met zijn 350 medewerkers feestelijk de deuren in Puurs Sint-Amands. Het uitgelezen moment voor zijn klanten in onder andere farma, voeding en retail om een kijkje te komen nemen. Neem gerust je kinderen mee: er is een springkasteel voorzien!  
  • Keuze genoeg qua gemotoriseerde en elektrische vierwielers in de autosupermarkt Cardoen in Lier. Wil je het ruime gamma aan occasiewagens op je gemak bewonderen? Of met het hele gezin een gratis testrit maken met de volledig elektrische SUV Aiways U5? Het kan bij Cardoen. 
  • Na een bezoek aan Comfort Company in Kalfort (Puurs) slaap je gegarandeerd op je beide oren. Dit team van matrasspecialisten en infraroodgoeroes weet als geen ander een goede nachtrust en welness met elkaar te combineren. Ontdek zeker de infraroodsauna van nabij in de toonzaal!

Alle praktische informatie vind je terug op www.openbedrijvendag.be. Neem gerust contact op indien je graag nu al iemand van het team achter Voka Open Bedrijvendag of een medewerker van één van de deelnemende bedrijven wil interviewen.  

Volg het reilen en zeilen van Voka Open Bedrijvendag op FacebookLinkedIn of Instagram.
Neem deel aan de conversatie met de hashtags #openbedrijvendag. 

Contacteer ons
Johannes Huysmans Walkie Talkie
Johannes Huysmans Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium