Kerstcadeautjes voor...

small-FLATLAY-December2021-mini11-wintergathering1-f78b966879aeb483.jpg

Het eindejaar komt eraan en dat betekent ... Cadeautjes! Niets leuker dan de festiviteiten meteen vast te leggen met instax. Net daarom lijst FUJIFILM voor elk f(r)amily lid rond de tafel, het perfecte toestel op van camera tot printer. Decolovers, reisliefhebbers, creatievelingen, ... instax heeft voor elk wat wils voor elk Secret Santa-budget!

Voor zij die het groots zien 

 
 

Ziet jouw tante of nonkel het altijd groots? Dan is de instax Link WIDE het perfecte geschenk. Niet alleen bezorg je hen herinneringen op extra groot formaat, met de verschillende features van dit toestel geven ze die extra, persoonlijke touch aan hun foto's. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een persoonlijke boodschap die afspeelt wanneer je de QR-code scant!

Meer informatie hier. Aanbevolen verkoopprijs € 159,99.

Voor je stoere papa

 
 

Legt jouw papa zijn mooiste herinneringen graag vast op de gevoelige plaat? Met de 100 verschillende uitdrukkingen, app features en hoge printkwaliteit van de instax mini EVO tover jij je papa om in een échte fotograaf. En wie weet kruipt hij zelf eens voor de camera!

Meer informatie hier. Aanbevolen verkoopprijs € 199,99.

Voor je zus met 1.000 foto's op haar smartphone

 
 

Is de camerarol op de smartphone van jouw zus ook eindeloos? En is het tijd dat deze digitale kiekjes omgezet worden in fysieke prints die je voor altijd kan koesteren? Dat kan eenvoudig met de instax mini Link 2 smartphone printer. Kies je voor Soft Pink, Clay White of Space Blue?

Meer informatie hier. Aanbevolen verkoopprijs € 129,99.

Voor je kleine nichtje

 
 

Heeft je nichtje nog geen gsm, maar wil ze al haar herinneringen vastleggen? Plezier haar dan met de instax mini 11! De compacte camera zorgt ervoor dat je het toestel overal mee naartoe neemt. Kies het favoriete snoepkleurtje van je nichtje en je scoort gegarandeerd punten! 

Meer informatie hier. Aanbevolen verkoopprijs € 89,99.

Voor je stijlvolle bestie

 
 

Heb je ook zo'n vriend(in) die reeds alles heeft? Dan is de tijdloze en epische instax mini 40 een goed idee! Met zijn luxueus design, maakt je bestie ongetwijfeld een statement. Dankzij de 'fast to action' functions, wordt elk moment in één klik vastgelegd!

Meer informatie hier. Aanbevolen verkoopprijs € 109,99.


Over Fujifilm 

FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op: ​
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
Facebook
@Fujifilmbelgium
@Instaxbelgium

 

Voor meer informatie, foto's of vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen: 

Daphné Bonami: daphne@talkie.be, 0476 52 54 62

Zoë Nassel: zoe@talkie.be 0496 70 09 01

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be