Kellogg’s introduceert de eerste ontbijtgranen bedacht door kinderen, voor kinderen en het hele gezin

Kellogg’s introduceert de eerste ontbijtgranen bedacht door kinderen, voor kinderen en het hele gezin

Onder de noemer W.K. Kellogg by Kids lanceert Kellogg’s een nieuw assortiment ontbijtgranen zonder toegevoegde suikers* voor kinderen. Dit zijn de eerste ontbijtgranen voor kinderen op basis van vruchten én groenten. Een verrassende combinatie zonder kunstmatige kleur-, zoet- of smaakstoffen en bovendien rijk aan vezels.

Met deze lancering vernieuwt en breidt Kellogg's, de marktleider in ontbijtgranen, zijn aanbod uit om gezinnen ontbijtproducten aan te bieden die leuk en aantrekkelijk zijn voor kinderen dankzij een vleugje kleur en plezier.

Dit nieuwe W. K. Kellogg by Kids assortiment is op een unieke manier geboren omdat Kellogg's kinderen en hun ouders vroeg om het perfecte recept voor ontbijtgranen te bedenken. Gezondheid, smaak en ervaring waren de sleutelwoorden die Kellogg's inspireerden om twee nieuwe recepten te ontwikkelen: twee originele mixen van ontbijtgranen op basis van vruchten en groenten, met aardbei-, appel- en wortelsmaak in de rode verpakking en bosbes-, appel- en rode bietsmaak in de paarse verpakking.

  • Geen toegevoegde suikes*
  • Op basis va vruchten en groenten
  • Leuke vormpjes voor kids
  • Rijk aan vezels
  • Geen toegevoegde smaak- en kleurstoffen
  • Vegan

De kleurrijke vormen van sterren, ballen en ringen zorgen voor eindeloos speelplezier in de ontbijtkommen van kinderen, maar ook in die van volwassenen! Rijk aan vezels, volledig veganistisch en zonder toegevoegde suikers*, kunstmatige kleurstoffen, zoetstoffen of smaken, zullen deze nieuwe ontbijtgranen de smaakpapillen van jong en oud verrukken! Met W.K. Kellogg, zet het merk de smaak van heerlijke ontbijtgranen, gemaakt met kwaliteitsingrediënten, verder.

Voor elk verkocht pakket wordt €0,10 gedoneerd aan een goed doel dat gesteund wordt door het Kellogg Breakfast Club programma. Kellogg's zet zich al lang in om de voedselonzekerheid te  verminderen en bouwt wereldwijd partnerschappen op om een evenwichtige maaltijd te bieden aan kinderen die er thuis misschien geen kunnen krijgen. In Brussel organiseert Kellogg's al meer dan 10 jaar acties in een school in Sint-Pieters-Woluwe en binnenkort opent een tweede Breakfast Club in een school in Oudergem.

 

*Bevat van nature aanwezige suikers 

Niet-contractuele beelden

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium