K3 x instax

K3 x instax

het perfecte communiecadeautje

Dinsdag 27 februari 2018 — Geen communie- of lentefeest zonder het gezelschap van lekker eten, vrienden en familie en uiteraard… cadeautjes! Studio 100 en instax slaan de handen in elkaar en stellen de limited edition Instax K3 cadeaubox voor. Met deze box kan het feestvarken zijn of haar feest zelf in beeld brengen, selfies trekken én de foto’s meteen printen.

De Fujifilm instax camera is steeds meer een trendy wanna-have gadget. Logisch wanneer je weet dat al je leuke herinneringen tijdens feestjes, etentjes, vakanties of belangrijke levensgebeurtenissen onmiddellijk vastgelegd én geprint kunnen worden. Van een leuk souvenir gesproken! Niet enkel een ouder publiek valt als een blok voor de pastelkleurige instax camera’s, ook kinderen zijn overtuigd van het gemak van het toestel

Alle kleuren van de regenboog
In de K3 cadeaubox vind je de instax Mini 9 in Cobalt Blue en een instax regenboog filmrolletje met tien foto’s. Het is telkens opnieuw een verrassing welk kleur van de regenboog het randje van de foto zal hebben. Je kan je foto's kleven in het leuke bijhorende K3 fotodagboek en ze voorzien van grappige comments. Dankzij de K3 strap kan je de instax camera overal in stijl meenemen.

Kinderspel
De lichte en compacte Fujifilm instax Mini 9 K3 zorgt overal voor de nodige fun. Kinderen nemen, dankzij de gebruiksvriendelijke instax, overal makkelijk foto’s en printen ze meteen af. De instax Mini 9 detecteert automatisch de lichtomstandigheden en toont welke de beste instellingen zijn. Met de high-key mode kan je manueel de helderheid van de opnames aanpassen. 

Selfie-time!
Op de Fujifilm instax Mini 9 K3 bevindt zich een spiegel naast de lens zodat je de perfecte selfie tevoorschijn kan toveren! Daarnaast kan je met behulp van de close-up lens foto’s maken van dichterbij.

Inclusief:
-       Instax mini 9 Cobalt Blue
-       K3 fotodagboek
-       K3 riempje
-       Selfie spiegel: iedereen staat mee op de foto
-       Close-up lens: voor foto’s van dichtbij
-       Regenboog filmrolletje met 10 foto’s
-       4 types belichting (buiten/nacht, bewolkt/schaduw, zon/licht bewolkt, zon/helder)
-       Automatische flash
-       Een sluitersnelheid van 1/60 seconde
-       2 AA-batterijen

Instax mini 9 K3 cadeaubox. € 99,98. Bebat en recupel inbegrepen.

Deborah Dekrem Walkie Talkie NV