Joyvalle® lanceert nieuwe melkdranken met banaan en vanillesmaak

Zonder toegevoegde suikers, op basis van Belgische melk en verrijkt met vitamine D

Joyvalle-Logo-2016.png

Joyvalle®, de Belgische AA-melk verrijkt met vitamine D, biedt opgroeiende kinderen een nieuw assortiment melkdranken aan: Joyvalle® Banaan en  Joyvalle® Vanillesmaak. Deze twee heerlijke verantwoorde alternatieven bij het ontbijt of als tussendoortje bevatten bovendien geen toegevoegde suikers. Zo kunnen opgroeiende kinderen nog meer genieten van al het goede van Joyvalle®.

Variatie bij ontbijt of vieruurtje 

Met de introductie van de Joyvalle® Banaan en  Joyvalle® Vanillesmaak zijn er in het land van Joyvalle® twee nieuwe trekpleisters bij voor alle (groot)ouders en hun (klein)kinderen die er graag toeven. De Joyvalle® melkdranken zijn een combinatie van heerlijke Belgische Joyvalle® melk met subtiele en natuurlijke banaan of vanillesmaak. Daarnaast bevatten ze geen toegevoegde suikers en zijn ze verrijkt met extra vitamine D om opgroeiende kinderen de nodige variatie en meteen al het goede van zuivel te bieden, bij het ontbijt of als vieruurtje. 

Goed voor elk, vooral voor kinderen

Zuivel past in een evenwichtig en duurzaam voedingspatroon. Wat we ook doen – bewegen, groeien, sporten, spelen of ademen – ons lichaam heeft voedingsstoffen nodig. En zuivel is daarbij van nature een bron van essentiële voedingsstoffen zoals calcium en eiwitten. Calcium (én vitamine D) zijn nodig voor een normale groei en ontwikkeling van de botten bij kinderen. Eiwitten dragen bij aan het onderhoud van onze spieren. 

Ouders zijn steeds op zoek naar een gezond en gevarieerd aanbod voor hun kroost. Met de nieuwe melkdranken Joyvalle® Banaan en Joyvalle® Vanillesmaak speelt Joyvalle® hierop in door een verantwoord én lekker alternatief zonder toegevoegde suikers aan te bieden.

De nieuwe melkdranken zijn verkrijgbaar in brikken van één liter, apart en in sixpacks, bij de supermarkt in je buurt vanaf midden april. 

Samen op kamp

Ook dit jaar gaat Joyvalle® mee op kamp en steunt het kampen van jeugdverenigingen met haar iconische spaaractie. Je kan je favoriete vereniging deze zomer op kamp sturen met gratis Joyvalle® melk door de actieflapjes van de melkbrikken te verzamelen. Per 10 actieflapjes krijgt je favoriete jeugdvereniging gratis één liter melk. En vanaf nu kan je ook dankzij de nieuwe Joyvalle® met vanille- en banaansmaak meesparen voor gratis melk op kamp.  Voor meer informatie: www.joyvalle.be

Weetjes over melk

  • Zuivel past in een evenwichtig en duurzaam voedingspatroon: drie porties zuivel per dag leveren ongeveer 60% van de nodige hoeveelheid calcium. 

  • De Hoge Gezondheidsraad - het wetenschappelijk adviesorgaan van de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu - adviseert dagelijks 250-500 ml. zuivel in te nemen. 

  • Vitamine D draagt bij aan de goede werking van ons immuunsysteem en zorgt voor een natuurlijke weerstand. Daarnaast bevordert het de opname van calcium. Zonlicht is de belangrijkste bron van deze vitamine. Maar omdat we soms wel wat hulp kunnen gebruiken, is Joyvalle® alvast verrijkt met vitamine D.

 

Over Joyvalle®

Joyvalle®, een merk van zuivelproducent FrieslandCampina, is Belgische weidemelk van AA-kwaliteit die is verrijkt met vitamine D. Het AA-label wordt toegekend aan melk die in elke stap van de keten voldoet aan zeer strenge kwaliteitsnormen. Bovendien is de Joyvalle®-melk van nature rijk aan calcium, eiwitten, vitaminen B2 en B12 en andere mineralen zoals fosfor, kalium en jodium.  

Over FrieslandCampina België

FrieslandCampina Belgium N.V. maakt deel uit van Koninklijke FrieslandCampina, een multinationale zuivelonderneming die een belangrijke rol speelt in de dagelijkse voorziening van zuivelproducten met de waardevolle voedingsstoffen uit melk aan miljoenen mensen. De onderneming is volledig in handen van Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A., en is met ruim 11.400 leden-melkveehouders in België, Nederland en Duitsland een van de grootste zuivelcoöperaties in de wereld. FrieslandCampina telt in België ongeveer 1.500 werknemers en heeft 5 vestigingen. Naast de commerciële zetel in Gent zijn er vier productielocaties in Aalter, Bornem, Lummen en Genk die zijn gespecialiseerd in de productie van langhoudbare melk en zuiveldranken, room, desserten en kaas.

In het portfolio van FrieslandCampina zitten naast de melkmerken Campina en Joyvalle ook melkbereidingen zoals Cécémel, Fristi en Yazoo. Die laatste drie worden bereid in Aalter en zijn naast de Belgische markt ook bestemd voor Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Hongarije. De zuivelproducent is ook bekend van het koffiemelkmerk Nutroma, de vleesvervanger Valess en de kaas Milner. Tenslotte heeft FrieslandCampina met Debic – een zuivelmerk voor chefs, banketbakkers en anderen in de foodservice-markt, en een slimme melkoplossing voor perfect melkschuim genaamd Lattiz, twee submerken voor professionals onder zijn paraplu. Voor meer informatie: www.frieslandcampina.com.

https://press.talkie.be/en/dir/joyvalle-welkom-in-het-land-van-de-lekkere-melk

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be