Jong productiehuis Various Film wordt ondergebracht bij Caviar Branded Content

Jong productiehuis Various Film wordt ondergebracht bij Caviar Branded Content

Oprichter van Various Film, Jordy Weyers, brengt al het jonge regietalent van zijn productiehuis onder de vleugels van Caviar Branded Content. Het Antwerps productiekantoor Caviar Branded Content specialiseert zich in ‘branded content’ gaande van reclamespots, muziekvideo’s tot korte films. Jordy staat de regisseurs ook bij als Executive Producer. Op deze manier krijgt het nieuwe talent meteen meer internationale visibiliteit, hebben klanten meer mogelijkheden qua stijl en budget en kunnen projecten gemakkelijker doorgegeven worden.​

 

Various Film werd opgericht in 2017 met jonge getalenteerde regisseurs die net van de schoolbanken kwamen. De eerste regisseur bij Various Film Anthony Nti, een talent waar hij erg in geloofde, was meteen een schot in de roos. Snel werden Inès EshunLeander Hanssen JrMustafa Mazouzi, Emilie Verhamme, Ramy Moharam Fouad, Vincent Schroeven en Zeb Daemen ook op de roster toegevoegd.

Caviar is steeds op zoek naar nieuw talent en Various Film zocht een partner met een groter netwerk en nodige kennis van de sector. De match was er dan ook meteen en bleek zeer vruchtbaar voor beide partijen. Sinds midden 2017 werden een aantal mooie projecten ingeblikt waaronder een muziekclip voor Belgische artiest Loic Nottet, geregisseerd door Leander Hanssen Jr.

Het belangrijkste voor beide partijen is dat het talent centraal staat. Zij krijgen door deze samensmelting de mogelijkheid om sneller een portfolio op te bouwen en ook door te groeien op internationaal vlak, gezien Caviar kantoren heeft in Amsterdam, Londen, Parijs en Los Angeles.

Niet alleen Caviar Branded Content en Various Film gaan meer samenwerken, er is begin dit jaar ook een collectief van creatieve bedrijven opgestart, Caviar Collective genaamd, waar fotoproductiehuis Initials LA, social media storytellers Hurae, VR & AR studio Cousteau en Selected By (talent management) mee inzitten. Samen kunnen zij met al hun talenten en experten veel meer services aanbieden aan klanten in de reclame en creatieve sector. Een echte haven voor creatief talent dus!

Over de 2 bedrijven:

Caviar
Caviar is een bekroond productiehuis met zetels in Antwerpen, Mechelen, Brussel, Los Angeles, Parijs, Londen, Amsterdam en Madrid. Met hun langspeelfilms en prestige fictiereeksen, commercials, music videos, webseries en digitale content, is het huis één van de leiders in de Belgische filmproductie. Caviar wil kwaliteit maken die inspireert, entertaint en intrigeert in eigen land en daarbuiten, met jong talent en met ervaren regisseurs en schrijvers.

Various Film
Various Film is een nieuw productiehuis gelanceerd in 2017 en representeert jong talent voor het maken van story driven content, commercials en muziekvideo’s.

 

Contacteer ons
Lies Muys GM Caviar Branded Content & Caviar Collective, Caviar Collective
Lies Muys GM Caviar Branded Content & Caviar Collective, Caviar Collective
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium