Johan Museeuw wordt fietskoerier bij Deliveroo​

Deliveroo viert de Ronde van Vlaanderen met Deliveronde: laat je bestelling deze week gratis leveren door De Leeuw van Vlaanderen

De Ronde van Vlaanderen komt er weer aan en als fietskoerierdienst kan Deliveroo dit niet zomaar aan zich laten voorbijgaan. Daarom organiseert Deliveroo deze week de Deliveronde. Johan Museeuw neemt tijdens de Deliveronde een shift over van één van de Deliveroo riders. Misschien wordt jouw Deliveroo bestelling dus wel geleverd door De Leeuw van Vlaanderen!

De gekte voor de Ronde van Vlaanderen trekt door ons land. Ook Deliveroo, de favoriete koerierdienst van België, heeft de microbe te pakken en trapt deze week een versnelling hoger. Tijdens de Deliveronde zal het mogelijk zijn om je bestelling te laten leveren door de enige echte Leeuw van Vlaanderen, Johan Museeuw! Hij won maar liefst drie keer de Ronde van Vlaanderen.

“Ik heb ondertussen al een paar bestellingen gedaan en ben een paar kasseistroken tegengekomen die echt zouden passen in het parcours van De Ronde (lacht). Maar voor het goede doel rijd ik er met plezier over,” aldus Johan Museeuw.

Gebruik t.e.m. 1 april de unieke code DELIVERONDE als je een bestelling plaatst en wie weet staat de Leeuw van Vlaanderen straks voor je deur met je bestelling. En alsof dat nog niet mooi genoeg is, krijg je met de code ook nog eens een free delivery, want die € 2,50 gaat integraal naar het goede doel.

Het geld dat ingezameld wordt gaat rechtstreeks naar Move2Improve: een fonds dat zich inzet voor het bevorderen en ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van kinderen met neuromotorische problemen. Hun doel is de zorg voor deze kinderen te optimaliseren.

"Onze missie is om zoveel mogelijk kinderen meer en beter te laten
bewegen. Het warme initiatief van Deliveroo en Johan Museeuw geeft ons nu
nog meer middelen om dat doel te bereiken, en daar zijn wij heel dankbaar
voor," 
aldus de organisatie van Move2Improve.​

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 30.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 1.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 200 steden in 12 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 10 steden. In België is Deliveroo marktleider en actief in 10 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants. ​

 

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Contacteer ons
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium