1, 2, 3 izzzi: een ergonomische en easy draagzak voor ouders en baby’s

Innovatief “one-size-fits-all” babydragen

Header image.JPG

Het kersverse Belgische merk izzzi introduceert een innovatieve draagoplossing voor newborns. Ontworpen om alvast één ding te vergemakkelijken tijdens het prille ouderschap: geen gehussel met klikken of knopen tijdens stressvolle momenten. De nieuwe manier van dragen stelt gebruiksgemak voorop. Met enkele eenvoudige handelingen zijn jij en je baby in een mum van tijd in en uit izzzi. Een onmisbare draagbuddy voor jonge ouders. izzzi to love, move, use, switch, store, protect & wear!

 

>> sportieve one-size-fits-all uniseks draagzak voor actieve, jonge ouders
>> nieuw concept: innovatieve manier van natuurlijk en instinctief dragen
>> mogelijkheid tot discreet borstvoeden tijdens het dragen
>> verkrijgbaar in coal, stone, moss en sand
>> adviesprijs € 170 (newborn insert inbegrepen)

 

izzzi in gebruik voor zowel mini me’s…
Om te beginnen moet een goede draagzak ergonomisch zijn. Dat wil zeggen dat je baby van kop tot teen goed ondersteund is, en het rugje de natuurlijke houding kan behouden. izzzi komt met een nieuw concept op de proppen: de medische en wetenschappelijk onderzochte, natuurlijke en instinctieve manier van dragen die dezelfde is als wanneer je je kleine spruit instinctief in je beschermende armen zou wiegen. Je kindje wordt altijd veilig en comfortabel gepositioneerd met de kin omhoog, het gezicht zichtbaar en de neus en de mond vrij. Wil je je pasgeboren baby dragen, dan gebruik je de bijgeleverde newborn insert. izzzi groeit mee tot een leeftijd van gemiddeld 6 maanden.

…als mama én papa
Baby's zijn er in alle soorten en maten, zo ook hun ouders. Deze “one-size-fits-all” uniseks draagzak past zowel moeders àls vaders perfect omdat izzzi’s ontwerp eenvoudig verstelbaar is. Zelfs als je partner een stuk groter (of kleiner) is, dan vergt het een minimale inspanning om izzzi aan te passen. Het unieke symmetrische ontwerp laat toe zowel links- als rechtshandige gebruikers de draagzak makkelijk te gebruiken. Een ergonomische gewichtsverdeling over de twee schouders en extra ondersteuning bij de hoogte van de rug en de nek zorgen daarnaast voor extra comfort.
 

izzzi as 1-2-3:
Waar een draagdoek of -zak vaak veel gehussel vormt om snel en efficiënt te klikken of knopen, belooft het Belgische izzzi een eenvoudig en gebruiksvriendelijk 1-2-3 stappenplan:

 1. Steek je arm door de voorste hangband en til hem over je hoofd.
 2. Hef vervolgens de tweede band over je hoofd.
 3. Trek aan de koordvergrendeling om izzzi eventueel aan te passen en vast te zetten.

 

  izzzi’s lifehacks
  izzzi werd ontwikkeld met het oog op bewegingsvrijheid in al zijn aspecten. Ook de mogelijkheid tot discreet borstvoeden tijdens het dragen valt hieronder en was een van de belangrijkste criteria bij de ontwikkeling van het product. Maar er zijn nog tal van andere lifehacks die de izzzi belooft…

  • Lichte, ademende stoffen zorgen ervoor dat je baby het nooit te warm krijgt. Zelfs niet tijdens het dutje.
  • Naar het toilet gaan kan met izzzi, in tegenstelling tot draagdoeken die vaak een dringend toiletbezoek belemmeren.
  • De positie van de baby zorgt voor een constante mogelijkheid tot oogcontact. Daarnaast heeft je baby in deze natuurlijke positie een veel groter gezichtsveld.
  • Het zonnekapje houdt de felle zonnestralen buiten tijdens zomerse wandelingen, en regen en wind tijdens herfstige uitjes.
  • izzzi's verborgen opbergvakjes komen goed van pas om je bankkaart of je baby’s fopspeen in op te bergen.
  • Met de bijgeleverde newborn insert kan je izzzi al vanaf de geboorte gebruiken.

  SPECIFICATIES

  • Leeftijd: vanaf de geboorte (maat 50/3,5 kg) tot gemiddeld 6 maanden (maat 68/9 kg)
  • Draagpositie: nieuw concept die de natuurlijke en instinctieve manier van dragen nabootst. Dezelfde houding als wanneer je je kleine spruit instinctief in je beschermende armen zou wiegen.
  • Kenmerk: handig en snel, mogelijkheid tot discreet borstvoeden.
  • Gecertificeerd: Getest volgens EN 13209-2:2015. 
  • Materiaal: high-end ademende stoffen.
  • Wassen: op 30 graden met een mild wasmiddel, maar je kan eventuele vlekken ook verwijderen met een vochtige doek. Doe izzzi voor het wassen altijd in een waszak. Laat hem altijd aan de lucht drogen.
  • Kleuren: Verkrijgbaar coal, stone, moss en sand.

   

  OVER IZZZI

  De veranderende stedelijke context laat steeds minder ruimte voor omvangrijke kinderwagens of omslachtige knoop- of aanspantechnieken. Terwijl de babymarkt jonge ouders blijft bombarderen met spullen die niet altijd even praktisch in gebruik zijn, richt het Belgische izzzi zich op productinnovatie dat eenvoud en gebruiksgemak vooropstelt.

  De innovatieve draagoplossing is voor iedereen die voor gemak wilt kiezen. izzzi is meteen na de geboorte (newborn) al te gebruiken tot de leeftijd van 6 maanden/ 9 kg*. Drie minimale handelingen zorgen voor een snel resultaat, wat als jonge ouder op stressvolle momenten mooi meegenomen is. Je draagt izzzi op zo’n manier dat het lijkt alsof je je baby instinctief in je beschermende armen zou wiegen. Door de optimale gewichtsverdeling over schouders, rug en heupen is izzzi net zo comfortabel voor je baby als voor jezelf**. Verder is het ook mogelijk om discreet te borstvoeden tijdens het dragen. Zijn veelzijdigheid maakt van deze zacht gestructureerde draagzak, met comfort voor zowel baby als ouder, een onmisbaar item voor jonge ouders.

  izzzi is verkrijgbaar in coal, stone, moss en sand. Adviesprijs € 170 (newborn insert voor pasgeborenen inbegrepen).
  Meer info op izzzi.com.
  Instagram: @we_are_izzzi
  Facebook: @weareizzzi
  #lovetocarry

   

  * izzzi is te klein geworden wanneer je baby start met nieuwsgieriger worden en de wereld om zich heen wilt bewonderen. Ook wanneer je baby zelfstandig kan zitten is het tijd om izzzi te vervangen en om je kleintje te leren kruipen en wandelen. 

  **Opgelet: izzzi is perfect ergonomisch, maar dat wilt niet zeggen dat hij jou meteen 100% goed past. Soms gaat het om een klein detail dat voor jouw comfort een wereld van verschil maakt. Heb je rugklachten, raadpleeg dan eerst een arts vooraleer je overgaat tot de aankoop van een draagzak. Daarnaast wordt een klein percentage van de kinderen geboren met heupdysplasie. In dat geval raden wij aan om professioneel advies in te winnen voordat je een draagzak gebruikt. Het spreekt voor zich dat, wanneer izzzi om een van deze redenen niet kan gebruikt worden, je kan rekenen op een onmiddellijke refund.

  Beeldmateriaalhttps://press.talkie.be/en/dir/izzzi

  Persberichten in je mailbox

  Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

  Over Walkie Talkie

  Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

  Contact

  Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

  +32 9 391 60 63

  [email protected]

  walkie.talkie.be