Instax X Taylor Swift

Instax X Taylor Swift

FUJIFILM Corporation kondigt een wereldwijd partnership en een wereldwijde tour sponsorship aan voor hun ‘instax series’-cameras met de wereldbekende zangeres, songwriter, artiest, producer en winnares van 10 Grammy Awards Taylor Swift. De samenwerking met de Amerikaanse zangeres voor de mondiale promocampagne van instax zal van start gaan komende zomer. 

De instax camera’s geven gebruikers de kans om foto’s te trekken de fantastische gekleurde prints meteen in handen te krijgen. Sinds het product op de markt kwam in november 1998 is het in meer dan 100 landen beschikbaar en staan er intussen meer dan 30 miljoen verkochte units op de teller. Een waar succesverhaal!

Instax viert dit jaar haar twintigste verjaardag en daarom wil Fujifilm de populariteit nog laten stijgen dankzij de samenwerking met Taylor Swift. Zo zal Fujifilm het unieke gevoel om net zoals Taylor fantastische foto’s te trekken én meteen af te drukken, bezorgen aan een nog groter publiek. Daarnaast zal Taylor zowel in televisie- als onlinecampagnes te bewonderen zijn.

Daarnaast is Fujifilm ook de wereldwijde sponsor van de TAYLOR SWIFT reputation STADIUM TOUR, een tournee die nu al alle records breekt qua bezoekersaantallen. De concertstadia zullen uitgerust worden met gepersonaliseerde instax booths zodat fans kunnen genieten van een interactieve digitale brand promotion gedurende het hele jaar. 

 

De eerste analoge vierkante instax camera: instax square SQ6
Fujifilm lanceerde onlangs een nieuwe instax-camera, de instax square SQ6. Dit is Fujifilm’s allereerste analoge vierkante instax camera. De nieuwste instax-telg is uitgerust met een heleboel leuke features.

Of je nu een selfie wil nemen, kleurenfilters wil gebruiken of twee foto’s boven elkaar wil nemen, het kan gewoon allemaal! Nadien kan je zelf kiezen of je ze laat drukken met een witte of arty zwarte omkadering. De instax square SQ6 is beschikbaar in drie verschillende kleuren: pearl white, blush gold en graphite gray. 

 

Over Taylor Swift
Het wereldwijd geprezen album van Taylor Swift, reputation, was het bestverkochte album van 2017 en stond op nummer één in meer dan 111 landen op de iTunes-saleslijst. Met meer dan 1,3 miljoen albums verkocht in een week tijd is Taylor Swift de eerste artieste ooit om vier opeenvolgende albums te hebben die in hun eerste week meer dan een miljoen keer verkocht werden (Speak Now, RED, 1989 en reputation).

Taylor’s wereldbekende hitsingle ‘Look What You Made Me Do’ brak verschillende records in de eerste uren van de release. Met meer dan 10 miljoen streams was de single de meest gestreamde hit op één dag. Ook de lyric video voor ‘Look What You Made me Do’ brak een record met 19 miljoen views, alsook de music video die het orginele record van 28 miljoen views verbrak met 43,2 miljoen views in maar liefst 24 uur. Ook haar huidige single ‘Delicate’is al een wereldwijd succes.

Taylor Swift is zangeres, songwriter, muzikant en producer. Ze is de jongste persoon ooit om de meest prestigieuze award in de muziekindustrie, een Grammy-award voor beste album, mee naar huis te nemen en ze is ook de eerste vrouwelijke artiest om die prijs twee keer te winnen. In totaal staan er reeds 10 Grammy Awards achter haar naam. Rolling Stone plaatste haar in het lijstje van ‘100 Greatest Songwriter of All Time’. Time magazine benoemde haar in 2017 tot ‘Person of the Year’ en benoemde haar ook tot ‘100 Most Influential People in the world’. Verder won ze ook al een Emmy- en Brit-award, en werd ze tweemaal Billboard’s jongste ‘Woman of the Year’!

Meer info: TaylorSwift.com
#Tsinstax, #instax, #FILLTHEWORLD, #taylorswift en #taylorswiftreputation.

Contacteer ons
Deborah Dekrem Walkie Talkie
Naida Kara Walkie Talkie
Deborah Dekrem Walkie Talkie
Naida Kara Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium