instax-ambassadeurs onthullen de nieuwe instax mini 11

instax-ambassadeurs onthullen de nieuwe instax mini 11

Voor de lens van fotograaf Mous Lamrabat staan vijf kleurrijke knappe koppen! Elk van hen houden ze de nieuwste telg van de instax familie vast: de instax mini 11!

De instax mini 11 is het nieuwe instapmodel van de instax familie, uiteraard in een mooi en kleurrijk jasje! De camera is beschikbaar in vijf fraaie en zachte kleuren: Sky Blue, Lilac Purple, Ice White, Charcoal Grey en Blush Pink. 

De mini 11 heeft enkele bijzondere functionaliteiten die ervoor zorgen dat hij onmisbaar wordt:

  • Automatische belichting functie: de instax mini 11 detecteert automatisch de hoeveelheid licht wanneer de ontspanknop is ingedrukt en past de snelheid en flash aan;
  • Selfie Modus: ideaal voor selfies en close-ups

Als opvolger van de instax mini 9, is de mini 11 slanker en lichter waardoor hij prima in de hand ligt. Bovendien kan je de ontspanknop wisselen voor een andere look.

De instax mini 11 heeft een aanbevolen verkoopprijs van €79 en is beschikbaar vanaf maart.

---------

De aankondiging van de instax mini 11 gaat vergezeld met twee nieuwe instax films: de Blue Marble in mini formaat en de White Marble in square formaat. Beide films hebben een glitter finishing touch in goud (mini) en zilver (square) waardoor je kiekje meteen een juweeltje van fijne herinneringen wordt. 

De Marble mini en square films zijn beschikbaar vanaf maart met een aanbevolen verkoopprijs van €9,99 (mini) en €10,99 (square).

Contacteer ons
Daphné Bonami
Jana Snoeck
Daphné Bonami
Jana Snoeck
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium