Inspiratie voor keuken en badkamer: stoer en stijlvol donker kraanwerk

Inspiratie voor keuken en badkamer: stoer en stijlvol donker kraanwerk

dankzij de GROHE Hard Graphite afwerking

Story image

De GROHE Colors collectie, met daarin 10 kleurenopties, elk in een glanzende of geborstelde afwerking, maakt het eenvoudiger dan ooit om een geheel eigen, gepersonaliseerde keuken of badkamer te creëren, in je eigen kleur, stijl en afwerking. Toch blijft de aantrekkingskracht en de elegantie van donker kraanwerk tijdloos. Geen wonder dat het het fans van moderne architectuur aanspreekt. Het is een kleurtint die karakter geeft, sfeer creëert en er altijd waardevol uitziet. Kies voor kraanwerk waar er een subtiele toets van zwart in zit, zoals GROHE's donkergrijze kleur Hard Graphite: een stijlvol accent in je huis én de afwerking geeft bovendien een unieke en stoere uitstraling en past goed bij materialen zoals, marmer beton en licht of donker hout.

Steeds meer badkamerliefhebbers kiezen voor donker kraanwerk voor hun keuken, badkamer en toiletruimte. Goed om te weten: de kranen uit de GROHE Colors collectie hebben een afwerking die drie keer zo hard en tien keer krasbestendiger is dan een gegalvaniseerde finish. De prachtige look in je keuken of badkamer blijft dus jarenlang intact!

Ontdek hieronder een greep uit het aanbod.

Mat donkergrijs: deze kranen zijn absolute blikvangers in je badkamer

Story image

GROHE Allure badmengkraan met vloermontage in hard graphite uitvoering. Prijs: € 4.781,84.

Story image

GROHE Atrio badmengkraan met vloermontage in brushed hard graphite uitvoering. Prijs: € 3.556,74

Story image

GROHE Atrio wastafelmengkraan XL-size in brushed hard graphite uitvoering.

Prijs: € 1.287,78.

Zet in modern ingerichte keukens de puntjes op de i met een van deze stoere jongens

Story image

GROHE Minta Smartcontrol keukenmengkraan in hard graphite uitvoering. Prijs: € 786,10.

Story image

GROHE Essence Smartcontrol keukenmengkraan in brushed hard graphite uitvoering. Prijs:  1.017,33.

Story image

GROHE Essence professional keukenmengkraan in hard graphite uitvoering. Prijs: € 989,99.

Download hier de beelden in hoge resolutie

Alle prijzen zijn inclusief BTW en geldig vanaf 1 januari 2022

*inbouwonderdelen werden niet weergegeven

Story image

GROHE Essence wastafelmengkraan L-size in hard graphite uitvoering. Prijs: € 435,90.


OVER GROHE N.V. - S.A.

GROHE, 's werelds toonaangevend merk voor complete badkameroplossingen en keukeninrichtingen heeft in totaal meer dan 6.500 werknemers in 150 landen, waarvan 2.600 in Duitsland. Sinds 2014 maakt GROHE deel uit van de sterke merkenportefeuille van de Japanse fabrikant van baanbrekende water- en woningbouwproducten: LIXIL. Om "Pure Freude an Wasser" te garanderen, is elk GROHE product gebaseerd op de merkwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. 

Gerenommeerde producthighlights zoals GROHE Eurosmart of de GROHE thermostaatserie, maar ook baanbrekende innovaties zoals het GROHE Blue watersysteem onderstrepen de diepgaande expertise van het merk. GROHE richt zich op de behoeften van de klant en creëert zo intelligente, toekomstgerichte en duurzame productoplossingen die een relevante toegevoegde waarde bieden binnen elk gezin én bovendien het kwaliteitslabel "Made in Germany" dragen. R&D en design zijn stevig verankerd als een geïntegreerd proces in Duitsland. GROHE neemt daarnaast zijn bedrijfsverantwoordelijkheid uiterst serieus en richt zich op een grondstofbesparende waardeketen. Sinds april 2020 produceert het sanitairmerk wereldwijd CO2-neutraal. GROHE heeft zich bovendien het doel gesteld om tegen 2021 volledig kunststofvrije productverpakkingen te gebruiken.

Het succes van GROHE werd de afgelopen tien jaar bevestigd met meer dan 460 design- en innovatieprijzen, als een van de meest duurzame Duitse ondernemingen. Daarnaast was GROHE de eerste binnen zijn sector die de MVO-prijs van de Duitse regering won, alsook opgenomen werd in de Top 50-ranking van het gerenommeerde Fortune®-magazine in de categorie ‘Changing the World’.​​ www.grohe.be


Voor meer info, vragen of opmerkingen, aarzel niet ons te contacteren:

Walkie Talkie - Deborah Dekrem & Rani Huttener l  [email protected]  l 0495 14 18 26 & 0477 85 42 38

 

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium