IN BEELD: Terugblik op de 4e editie van het Disneyland® Paris Run Weekend !

IN BEELD: Terugblik op de 4e editie van het Disneyland® Paris Run Weekend !

Afgelopen weekend - van 19 tot 22 september 2019 - vond de vierde editie plaats van het Disneyland® Paris Run Weekend in het teken van avontuur. Een bijzonder evenement dat de alliantie van sport en plezier viert in een unieke omgeving. Bijna 27.000 deelnemers van alle leeftijden namen deel aan de verschillende races van het weekend!  

Een onvergetelijke sfeer, ongelooflijke kostuums, ontmoetingen met de Disney Figuren, races door de twee Disney® Parken voor alle leeftijden en niveaus... Dit zijn de ingrediënten van het Disneyland® Paris Run Weekend. 
 

Avontuur en loopwedstrijden voor iedereen!
Vrijdag 20 september lanceerde de Disneyland® Paris 5km de festiviteiten door de lopers te laten brullen in de voetsporen van de Leeuwenkoning, Simba! De meest beroemde dieren van het Disney Universum waren aanwezig op deze familierun.

De volgende morgen was de Disneyland® Paris 10km gewijd aan het doorzettingsvermogen van de Disney Prinsessen om hun dromen te volgen. De renners konden hen langs het parcours ontmoeten en de finishers kregen allemaal een medaille van Rapunzel en haar eigenzinnige kameleon Pascal. 

Dankzij de runDisney Kids Races die op zaterdag 21 september werden georganiseerd met Neverland-thema, konden kinderen een medaille winnen van Peter Pan en zijn vrienden.

Uiteindelijk, op zondag 22 september, eerde de Halve Marathon van Disneyland® Paris - Val d'Europe de iconische Disney-filmparen. Voor de gelegenheid vertrokken de finishers met de medaille die het meest symbolische koppel in de geschiedenis van de animatie vertegenwoordigt: Mickey Mouse en Minnie Mouse, die in het Disneyland® Park rennen.
 

Beroemdheden aanwezig tijdens het Disneyland® Paris Run Weekend ! 
De deelnemers aan de Halve Marathon van Disneyland® Paris - Val d'Europe genoten van de ondersteuning van Olympisch kampioen Tony Yoka en zelfs Wereldkampioen Judo (-78kg) Madeleine MalongaCamille Cerf, Miss France 2016, stond op haar beurt zelf aan de start van de Disneyland® Paris 10km!
 

Klaar voor... nog meer magie met een 5e editie?
Trek je loopschoenen aan en neem deel aan de 5e editie van het Disneyland® Paris Run Weekend. Maak je klaar voor een legendarisch evenement: van 24 tot 27 september 2020 voegt de sport zich bij de magie voor een spectaculair feestweekend! Maak je klaar voor iconische races en adembenemende uitdagingen.
 

NIEUW - Disneyland® Paris Prinsessen Run van 8 tot 10 mei 2020
In het voorjaar van 2020 kunnen bezoekers opnieuw genieten van een nieuwe runDisney naar aanleiding van de eerste editie van de Disneyland Paris Prinsessen Run. Dit unieke evenement biedt een keuze aan betoverende races om te delen met familie of vrienden. Disney Figuren zullen bezoekers aanmoedigen, die naar huis zullen gaan met exclusieve medailles en souvenirs!

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium