Immersieve bioscoopzaal nu ook in Leuven te beleven

Immersieve bioscoopzaal nu ook in Leuven te beleven

Kinepolis pakt uit met nieuwe Laser ULTRA zaal in Vlaams-Brabant

Ook Kinepolis Leuven krijgt binnenkort een gloednieuwe Laser ULTRA bioscoopzaal. Na Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent en Hasselt is deze intense filmervaring in Vlaanderen nu ook te beleven in Vlaams-Brabant. Zaal 7 wordt uitgedost met de bekroonde laserprojector van Barco én een glashelder geluidssysteem van Dolby Atmos. 

Leuvense filmliefhebbers worden binnenkort extra in de watten gelegd in Kinepolis Leuven. Na het grote succes van de technologie, lanceert Kinepolis nu ook een Laser ULTRA bioscoopzaal in de studentenstad op 21 september. 

Immersieve filmervaring

Zaal 7 in Kinepolis Leuven wordt volledig uitgerust met Kinepolis Laser ULTRA. Barco's laserprojector toont 4K-content met meer dan 8 miljoen pixels. Het hoogtechnologische systeem projecteert 2D- en 3D-films bij een uitzonderlijke lichtsterkte. Zo is het kleurenpalet van elke film ruimer en natuurlijker, knippert het licht niet meer en is het contract tussen licht en donker beter. Een extreem realistisch contrast dat zorgt voor een rijkdom aan kleuren, en een ware streling is voor het oog én het oor.

De laserprojector wordt gecombineerd met het Dolby Atmos geluidssysteem voor een adembenemend geluid uit alle richtingen. De luidsprekers staan opgesteld achter het filmdoek en hangen aan wanden links, rechts, achter en zelfs aan het plafond. Filmfanaten krijgen zo letterlijk het gevoel alsof ze middenin de film zitten

DOWNLOAD HIER BEELDMATERIAAL: http://press.talkie.be/nl/dir/laser-ultra

 

Contacteer ons
Charlotte Marron Walkie Talkie
Quentin Glodé Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Quentin Glodé Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium