🏖 Ik ga op vakantie mét PLAYMOBIL® en ik neem mee...🏖

🏖 Ik ga op vakantie mét PLAYMOBIL® en ik neem mee...🏖

Parasol, tent en zwemvliezen in de kofferbak van de Mobilhome! Klaar om naar het zonnige Zuiden te trekken? AAAA-HH... vakantie! Languit relaxen op een zonovergoten strand, samen met een meerminnenfamilie door de azuurblauwe zee snorkelen of torenhoge zandkastelen bouwen. Je bengel verveelt zich geen seconde deze zomer! 

 

... een tent 🏕

En waar zetten we die tent? Juist, op de PLAYMOBIL®-camping! En daar valt nog zoveel te beleven met allerhande speelsets die een mogelijk druilerige dag in België in een mum van tijd doen vergeten.

Geschikt voor vrolijke reizigers vanaf 4 jaar - verkrijgbaar vanaf april

70087 Grote camping
70088 Mobilhome met familie
70089 Kampeerders met tent
70090 Watersportschool
70091 Motorboot met funtubes
70092 Minigolf
70093 Familiefiets

... een emmer 🐚

Op het strand vinden zandkasteelarchitecten het allerbeste bouwmateriaal voor hun creaties. Met de PLAYMOBIL® Sand-bloemenemmer met badschep en bloemenzeef toveren creatieve bouwers in no time een zandhoop om tot een droomkasteel.  De drijvende bloem vervoert passagiers van de ene strandgracht naar de andere. 

Gedreven bouwvakkers boren probleemloos gaten en tunnels in het zand en planten de rode vlag bovenop het torenhoge zandkasteel. De zandboor kan door mama of papa ook gebruikt worden om de parasol vast te zetten.  

Nu verkrijgbaar voor zeemajoren vanaf 2 jaar
70065 - Bloemenemmer
70064 - Vrachtwagen met zandboor 

... een snorkel 🏊🏻

Want diep in de zee leven immers de zeemeerminnen en die kunnen best wat hulp gebruiken bij het zoeken naar parels. Geen nood: elk van de zeven sets bevat verschillende parels die verzameld kunnen worden in een mooie pareldoos. Met het nieuwe zeemeermin speelthema verkennen kinderen moeiteloos de magische diepten van de oceaan. En 's avonds laat de nachtlamp kleine zeemeerminnen en -mannen in slaap vallen en schakelt automatisch uit wanneer ze verdwalen in hun dromen.

Voor vinnige zwemmers vanaf 4 jaar | verkrijgbaar vanaf mei 

70094 Koraalpaviljoen met lichtkoepel
70095 Nachtlamp in schelp met meerminnen
70096 Schoonheidssalon met zeemeermin
70097 Koning der zeeën met haaienkoets
70098 Zeemeermin met zeeslakkengondel
70099 Parelvissers met roggen
70100 Meerminnenfamilie

📸 Download hier beeldmateriaal in hoge resolutie 📸

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium