Iedereen aan de yoga op International Yoga Day met de nieuwe DECATHLON collectie

Iedereen aan de yoga op International Yoga Day met de nieuwe DECATHLON collectie

Dinsdag 24 april 2018 — 21 juni betekent niet enkel het begin van de zomer, maar ook International Yoga Day! Geen beter moment om uit je sociale media-schulp te kruipen en één te worden met jezelf en de natuur #disconnecttoselfconnect. De nieuwe DECATHLON collectie helpt de verslaafde yogi aan de juiste tools, mindset en sportswear voor de verschillende yoga-types!
 

🍃 Connect with nature 🍃

Dé ideale plek om yoga te beoefenen blijft de ongerepte natuur! Neem je travel mat bij de hand en zoek het landschap dat jou tot evenwicht brengt. Ben je een huismus? DECATHLON brengt de natuur tot bij jou. De olijfgroene print op deze omkeerbare legging is namelijk geïnspireerd op de gelaagde gesteenten in de prachtige Monument Valley.

Omkeerbare legging olijfgroen €30,00
Travel mat print €45,00💨 Release the stress 💨

Heb je een stressvolle job? Beoefen dagelijks een halfuurtje soft yoga na het werk en je voelt je volledig herboren! Kies voor een indoor of outdoor sessie, want met deze eye-catching yogamat is het allebei mogelijk. Met de DECATHLON yogabolster als personal assistant krijg je in geen tijd je ademhaling onder controle en de stijlvolle, naadloze legging zorgt voor ultiem comfort.

Vest Yoga+ zwart/gemêleerd grijs €20,00
Bolster voor soft yoga €30,00
Tapijt Yoga 8MM roze print €25,00
Legging Yoga+ 900 €25,00


🙏🏼 No more pain 🙏🏼

Er bestaat geen betere sport om terug soepel te worden dan yoga! Heb je last van stramme spieren of pijnlijke polsen en knieën? Gebruik dan de yogapad voor extra ondersteuning en geniet van een Ashtanga yoga sessie in deze frisse helderwitte top en hemelsblauwe legging. 

Naadloos sporttopje Yoga+ €15,00
Naadloze yogatop €10,00
Omkeerbare legging Yoga+ 920 €30,00
Yogapad €5,00


🔥 Find your flow! 🔥

Yoga een eenzame sport? Think again! Ga voor een sessie vinyasa met je favoriete yoga-partner en bereik samen al snel een evenwichtige flow. Zoek een rustig plekje op en oefen je kracht en uithouding in deze zachtroze gemêleerde DECATHLON outfit tijdens een vurige zonsondergang.

Yogashirt biokatoen €10,00
Naadloos sporttopje Yoga+ €15,00
7/8 naadloze legging Yoga + 500 €15,00


Wil jij ook sterker en leniger worden, maar je vindt geen oppas voor de kids? Neem je mini-me vanaf nu gewoon mee naar de yoga-les met de nieuwe DECATHLON kinderyogamat!

Kinderyogamat €15,00

Contacteer ons

Justine Seynhaeve

Walkie Talkie NV