Ho Ho Ho. Aftellen naar Kerst doe je zo...

Ho Ho Ho. Aftellen naar Kerst doe je zo...

De PLAYMOBIL® kerstman en zijn vrolijke helpers stomen zich volop klaar voor alweer een brrrr-tastische Kerstperiode. En dat doen ze met maar liefst drie nieuwe adventskalenders. Elk luik brengt je "mini-me" één stap dichter bij Kerst én een verrassende speelwereld. Een ideaal geschenk om het wachten te verzachten!

Aftellen naar Kerst? Dat doe je met ... een uitstap naar de speelgoedwinkel

Heeft je zoon of dochter nu al een laaaaaaaange verlanglijst opgesteld? Geen zorgen! In de speelgoedwinkel verzamelt de kerstman alle wishlists. De riante versiering en sneeuwpop voor de deur brengen het Kerstfeest  net iets dichterbij.

70188 - Adventskalender "speelgoedwinkel
Vanaf nu verkrijgbaar voor creatieve brievenschrijvers vanaf 4 jaar

Achter de deuren van deze geheimzinnige adventskalender ontluikt zich een groot en nog ongekend avontuur. De dappere Novelmore ridders gaan met elkaar het duel aan om als eerste de magische steen te bemachtigen. Met een vurige draak als waakhond belooft kerstavond een spannende (maar ook warme) avond te worden.

70187 - Adventskalender "ridderduel"
Vanaf nu verkrijgbaar voor dappere jongens vanaf 8 jaar

... een bezoek aan de boerderij

Met deze adventskalender reizen je kinderen af naar het platteland en ontdekken ze in 24 dagen het reilen en zeilen op de boerderij. In deze schattige speelwereld zorgen de kinderen voor de boerderijdieren en brengen ze vers voer mee met de tractor. Natuurlijk is er nog voldoende tijd om de kuikens, biggen en konijnen te aaien. Wat een beestig Kerstfeest!

70189 - Adventskalender "de boerderij"
Vanaf nu verkrijgbaar voor vrolijke helpers vanaf 4 jaar

 

SPRANKELENDE TIP VAN DE  PLAYMOBIL® KERSTMAN - 
Combineer de speelwereld van de kalender met eender welke speelset bij jou thuis en vergroot het speelplezier!

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium