Het GROHE Blue water systeem

Het GROHE Blue water systeem

Een game changer voor het dagelijkse leven en de planeet

  • Klimaatverandering aanpakken: het bewuste gebruik van bronnen zoals water, is belangrijker dan ooit tevoren
  • Plasticvrije toekomst: watersysteem GROHE Blue maakt flessenwater overbodig
  • Verfijnde kwaliteit: gefilterd water rechtstreeks uit de kraan en afgestemd op de individuele smaak  

 

Het bewuste gebruik van bronnen is een vast onderdeel van de huidige gesprekken rond klimaatverandering. In sommige regio's wordt het drinkwater per huishouden gerantsoeneerd en in bekende rivieren en meren is het waterpeil zeer laag: een bewuster gebruik van water is voor iedereen relevant en daarom belangrijker dan ooit. Tegelijkertijd komt er te veel plastic in de wateren van onze planeet terecht. Het is duidelijk: we moeten dringend onze bronnen beschermen. Maar gezien milieuvriendelijke oplossingen vaak gepaard gaan met compromissen op ons persoonlijk comfort, kan een verandering een complexe aangelegenheid vormen.

 

GROHE, toonaangevend wereldmerk voor complete badkamer- en keukenoplossingen, is zich bewust van deze uitdagingen en biedt watersystemen die slim gebruik van water mogelijk maken zonder het gebruiksgemak te verminderen. Dankzij het GROHE Blue watersysteem smaakt vers drinkwater direct uit de kraan niet alleen puur en fris, maar wordt het dagelijks leven glas voor glas duurzamer. Het watersysteem filtert kraanwater en verfijnt de smaak van de lokale waterbron thuis naar ieders individuele smaak: of men nu de voorkeur geeft aan plat, lichtbruisend of bruisend water, of extra gekoeld, GROHE Blue heeft voor iedereen een oplossing. Dankzij de verschillende beschikbare ontwerpen en kleuren, vormt dit watersysteem ongetwijfeld een design statement in ieders keuken.

Zero flessen – zero waste

Door plastic afval vanaf het begin te voorkomen, helpt GROHE Blue niet alleen het wereldwijde plastic afvalprobleem te bestrijden, maar bespaart het ook de water- en CO2-uitstoot die normaal ontstaat bij de productie van gebotteld water. In het productieproces voor een liter gebotteld water, is zeven liter water nodig en stoot het 108,47 gram CO2 uit. Met het watersysteem van GROHE wordt 1 liter water, eenvoudigweg 1 liter drinkwater, met slechts 26,33 gram CO2-uitstoot per liter. Een stap in de richting van een meer bewuste omgang met onze bronnen die elke druppel koestert.

Story image

Puur drinkplezier: Genieten van water uit de kraan, wanneer het jou uitkomt

Overschakelen op lokaal kraanwater is een keuze die levens zal veranderen. Met GROHE Blue is er 24 uur per dag, zeven dagen per week vers drinkwater beschikbaar. Het watersysteem komt met meerdere voordelen die het dagelijks gemak verbeteren: het maakt boodschappen doen en sleuren met zware waterkratten of het verzamelen van lege flessen overbodig - tijd, ruimte en energie bespaard. Een extra pluspunt is de smaak: GROHE Blue biedt water naar individuele voorkeur direct uit de kraan thuis. Gekoeld, plat, lichtbruisend of bruisend - iedereen kan zijn persoonlijke favoriet kiezen. De filtertechnologie van GROHE Blue laat elk aroma optimaal tot ontwikkeling komen, wat vooral geweldig is voor theeliefhebbers die gefilterd water kunnen gebruiken om hun favoriete drank te bereiden. Genieten van een glas water zonder enig compromis aan het design: het watersysteem is verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren, passend bij elke interieurstijl. Vooral de onlangs geïntroduceerde Velvet Black variant zal ongetwijfeld de nieuwe eye catcher in de keuken worden.

Foto boven: GROHE Blue Home starterkit met   L-uitloop en uittrekbare mousseur in velvet black. € 2.676,00 incl. btw.
Foto boven: GROHE Blue Home starterkit met L-uitloop en uittrekbare mousseur in velvet black. € 2.676,00 incl. btw.

Bekijk hoe ze dit doen op GROHE’s digitale experience hub GROHE X.

Download hier alle beelden


Voor meer info, vragen of opmerkingen, aarzel niet ons te contacteren:

Walkie Talkie - Deborah Dekrem & Rani Huttener l  [email protected]  l 0495 14 18 26 & 0477 85 42 38

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium