Het GARDENA ClickUp!-systeem tilt je tuin naar hoger niveau

03_GARDENA_ClickUp-System_fakkel_vanaf 15-99 euro.jpg

Het gloednieuwe ClickUp!-Systeem van GARDENA steelt de show in alle tuinen. ClickUp! is een nieuw all season lifestyle system met als basis een steel van duurzaam FSC-gecertificeerd larikshout. De naam geeft het al weg: met het eenvoudig klikmechanisme wissel je in een handomdraai de vijf verschillende opzetstukken naar gelang het seizoen en persoonlijke voorkeur. Je kan kiezen uit een insectenhotel, vogelvoederstation, plantenbak, regenmeter en zelfs een fakkel. Zo geniet je voortaan het hele jaar door van een stralende tuin. 

Een tuin leeft op het ritme van de seizoenen, waarbij de eigenheid van ieder seizoen zorgt voor een prachtige variatie aan taferelen. Vanuit die filosofie ontwierp GARDENA het ClickUp!-systeem. De totale nieuwkomer in het assortiment heeft een frisse look en past in elk soort tuin. Het handige complementaire kliksysteem maakt het mogelijk om vijf verschillende accessoires aan je tuin toe te voegen, zonder daarvoor over een arsenaal aan materiaal te moeten beschikken.

1 insectenhotel, 4 kamers
Het ClickUp! Insectenhotel is een nuttige blikvanger in de tuin. De vier verschillende kamers zijn gemaakt om tal van waardevolle insectensoorten te ontvangen. Zo vinden zowel wilde bijen, vlinders als lieveheersbeestjes er een plek. Dankzij de frames rond de kamers is het insectenhotel beschermd tegen verschillende weersinvloeden waardoor insecten er ook tijdens de winter kunnen verblijven. Dit pareltje is gemaakt van duurzaam FSC-hout en kunststof, en een echte must-have voor wie onze insecten wil beschermen.

Verkrijgbaar voor € 46,99, incl. btw

Op restaurant in het voederstation
In het ClickUp! Vogelvoederstation kunnen kleine vogels het hele jaar door hun buikjes rond eten. Dankzij de strakke vormgeving kan het voer eenvoudig worden bijgevuld, is het beschermd tegen neerslag én is het station bovendien zeer makkelijk schoon te maken. Met dit station haal je niet enkel design maar ook meer leven in je tuin. Vogels spotten wordt gegarandeerd een van je nieuwe hobby’s. 

Verkrijgbaar voor € 41,99, incl. btw

Alle planten op een stokje
Wie houdt van een speelse tuin met planten op verschillende hoogtes vindt inspiratie bij deze ClickUp! Plantenbak. Het hoeft niet bij slechts 1 exemplaar te blijven: enkele op een rij of liever een gezellige smeltkroes, de mogelijkheden zijn onbeperkt. De witte schaal is gemaakt van hoogwaardig kunststof, heeft een diameter van 25 cm en is 15 cm diep. Dankzij de gaatjes onderin kan het overtollige water ook heel gemakkelijk weg.

ClickUp! Plantenschaal is verkrijgbaar vanaf €15,99 incl. btw

Yes, het regent!
Met de ClickUp! Regenmeter beschik je over je eigen miniweerstation en weet je na een lokale regenbui meteen hoeveel neerslag er in jouw tuin viel. De duidelijk afleesbare schaal geeft inzicht in de hoeveelheid gevallen regen per vierkante meter. Zo doe je voortaan metingen waar zelfs het KMI van opkijkt.

ClickUp! Regenmeter is verkrijgbaar vanaf €15,99 incl. btw

Sfeervolle avonden in de tuin
Zomer, herfst, winter of lente, deze ClickUp! Fakkel past echt bij ieder seizoen. Het strakke design van roestvrij staal is niet enkel mooi, het is ook zodanig ontworpen dat de vlam beschermd is tegen weer en wind. Met 350 ml lampenolie geniet je al gauw 6 uur van een gezellige avond en na afloop doof je de vlam veilig met het daarvoor voorziene mechanisme.

ClickUp! Fakkel is verkrijgbaar vanaf €41,99 incl. btw

Het ClickUp!-systeem van GARDENA is verkrijgbaar via tuincentra, doe-het-zelfzaken en webshops voor € 15.99 (steel) en accessoires vanaf € 15.99 (ClickUp! Plantenschaal & Regenmeter).

Beeldmateriaalhttps://press.talkie.be/en/dir/clickup-system

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be