HERONTDEK UW FAVORIETE BOTERHAM SAMEN MET BALADE

HERONTDEK UW FAVORIETE BOTERHAM SAMEN MET BALADE

alade lanceert een nieuw platform, vol originele broodideeën, om thuis een échte Chef Boterham te worden.

Gezond of belegen, zoet of zout, de boterham heeft een prominente plaats in ons dagelijks leven. Uit onderzoek blijkt dat 7 op de 10 Belgen* minstens één keer per dag brood eten en dat maar liefst 1 op de 3 Belgen het zelfs bij verschillende maaltijden consumeert. 

Het is dus niet altijd gemakkelijk om originele ideeën te vinden om uw favoriete boterham opnieuw te beleggen. Hiervoor bedacht Balade om een nieuw platform te lanceren, boordevol heerlijke recepten: Chef Boterham (link). Een sneetje brood, een lichte laag Balade boter, een paar goedgekozen ingrediënten, en genieten maar! 

* Online enquête uitgevoerd door het onderzoeksbureau iVOX op vraag van Balade tussen 9 en 12 april 2019 bij 1.000 actieve Belgen die representatief zijn volgens geslacht, taal, leeftijd en opleidingsniveau.

Herontdek de geweldige smaak van boter met Balade!

Charcuterie, kaas, groenten, alle voedingsmiddelen kunnen perfect gecombineerd worden met de knapperigheid van een mooi sneetje brood en de romigheid van Balade boter.

29% van de Belgen gebruikt goede boter als basis voor hun favoriete boterham. Dit betreft twee keer zoveel Walen als Vlamingen. Een zeer goede keuze, want boter heeft veel gezondheidsvoordelen. Het is een belangrijke bron aan vitamine A en een uitstekende antioxidant! Balade biedt een breed scala aan smakelijke boters, die het plezier van de natuur en goed eten combineren. Iets om de smaakpapillen van het hele gezin te verwennen!

De favoriete boterham van de Belgen?
Ook al is er keuze genoeg, kaas is de favoriete vulling voor de Belgen. 60% van de Belgen* vermeldt kaas in de top 3 van hun favoriete toppings. Chocoladepasta's hebben de voorkeur bij 36% van de min-30-jarigen.

WIST JE DAT?

  • Het gras dat de koeien eten, bepaalt de kleur en de smaak van de melk (en dus de boter)
  • Margarine is geen boter: boter wordt geproduceerd uit koemelk en margarine wordt gemaakt met plantaardige vetten, veel margarines bevatten ook palmolie
  • Echte boter is een bron aan vitamine A en D, essentieel voor de ogen, huid en darmen
  • De halfvolle boter van Balade bevat slechts de helft vet van een normale boter, maar is net zo lekker en gemakkelijk te smeren na het halen uit de koelkast
  • De boter van Balade is ook verkrijgbaar in twee lactosevrije varianten, zowel voor het smeren als koken

Voor meer informatie of beelden, contacteer:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 096 038

Meer over Balade

Balade maakt deel uit van Corman, een familiebedrijf dat zich onderscheidt door zijn knowhow op het vlak van zuivelproducten. Sinds 1937 is Corman gevestigd in Goé, een klein dorpje vlakbij de stuwdam van Gileppe in de Hoge Venen. In 1987 lanceert Corman het Belgische merk Balade, echte boter met verlaagd vetgehalte die makkelijk smeerbaar is. In niets lijkend op margarine, die samengesteld is uit plantaardige vetten, zijn Balade-producten, met echte koemelk, van nature evenwichtig en uitgebalanceerd. Het Balade-gamma is arm aan vetstoffen en rijk aan smaak, bevat het beste wat de natuur te bieden heeft. Ontdek hier het volledige gamma.

www.balade.be

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium