(Her)beleef enkele topconcerten front row in de bioscoop

Queen, Brel en Cliff, need we say more? Kinepolis vertoont in september en oktober dé scharniermomenten van de meest invloedrijke artiesten op het witte doek. Beleef de concerten van je leven front row en wandel swingend door de gangen terug naar huis!

Queen - A Night In Bohemia 

Op kerstavond 1975 speelde Queen het afsluitende concert van een jaar dat later gekenmerkt werd als hun grote doorbraak. A Night in Bohemia werd gefilmd in de Londense Hammersmith Odeon, waar frontman Freddy Mercury en bandleden het publiek trakteerden op hun grootste hits als Liar, Killer Queen en, hoe kan het ook anders, de klassieker Bohemian Rhapsody. Herbeleef dit keerpunt in de carrière van de mannen van Queen en bekijk daaropvolgend ook de unieke documentaire met archiefbeelden en intieme interviews met de vier groepsleden!

Praktische info
Donderdag 28 september om 20:00
Tickets €14,25 (€12,25 met een Kinepolis Student Card)
Meer info en tickets via https://kinepolis.be/nl/events/

 

Brel, Ne Nous Quitte Pas

Niet voor niets verkozen tot de Grootste Belg, Brel blijft tot 40 jaar na zijn dood nieuwe generaties inspireren met zijn aanzienlijk oeuvre. Daarom zet Kinepolis Brel op 9 oktober in de kijker met de vertoning van Brel, Ne Nous Quitte Pas. De concertfilm bevat niet één, maar twee legendarische concerten: een optreden in Knokke-Le-Zoute tijdens zijn jaarlijkse tournee, maar ook Les adieux à l'Olympia, een enorm emotioneel afscheid van de Parijse Olympia tijdens zijn allerlaatste tournee. Geniet mee van pareltjes als Madeleine, Le Plat Pays, Bruxelles en vele andere klassiekers.

Praktische info 
Dinsdag 9 oktober om 19:30
Tickets €14,25 (€12,25 met een Kinepolis Student Card)
Meer info en tickets via https://kinepolis.be/nl/

 

Cliff Richard's 60-jarig jubileum

Zijn het toch vooral de Britse popsterren die je hart sneller doen slaan? Mis dan zeker de live vertoning van Cliff Richard's concert voor zijn 60ste jaar in de muziekindustrie niet! Richard viert op 12 oktober een fantastisch feest in de Bridgewater Hall te Manchester, dat Kinepolis live brengt op het witte doek en herneemt op 14 oktober, Richard's 78ste verjaardag. Laat je verbluffen door zijn passie bij nummers als Devil Woman en We Don't Talk Anymore.

Praktische info
Live: vrijdag 12 oktober
Tickets: €18,25 (€16,25 met een Kinepolis Student Card)
Reprise: zondag 14 oktober
Tickets: €14,25 (€12,25 met een Kinepolis Student Card)
Meer info en tickets voor het live concert via https://kinepolis.be/nl/events/ en voor de reprise via https://kinepolis.be/nl/events/

 

Over Kinepolis

Kinepolis Group NV ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. In Europa telt Kinepolis Group NV 50 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Polen en Zwitserland. De Groep is ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer. Sinds de overname van de Canadese bioscoopgroep 'Landmark Cinemas' in december 2017, heeft Kinepolis Group vandaag 93 bioscoopcomplexen in haar portefeuille (waarvan 43 in eigendom), goed voor 814 schermen en meer dan 180.000 zitplaatsen. Inclusief de overgenomen Canadese organisatie, kan Kinepolis nu rekenen op 3.750 medewerkers om miljoenen bioscoopbezoekers een onvergetelijke filmbeleving te bezorgen.

Contacteer ons
Charlotte Marron Walkie Talkie NV
Charlotte Marron Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium