Herbeleef de legendarische momenten van INXS en Depeche Mode op groot scherm

Herbeleef de legendarische momenten van INXS en Depeche Mode op groot scherm

Maak éénmalig de glorie momenten mee van deze nostalgische bands bij Kinepolis

In november lokt Kinepolis fans en muziekliefhebbers van Depeche Mode en INXS naar hun zalen. Op 21 november zal de concertfilm ‘Spirits in The Forest’ van de Britse groep Depeche Mode op groot scherm te zien zijn. Een dag later, op 22 november is het exact 22 jaar geleden dat de frontzanger Michael Hutchence van de Australische rockband INXS stierf. Naar aanleiding hiervan organiseert Kinepolis een ‘INXS Night’, waarop zowel de documentaire ‘Mystify’ als het live concert ‘Live Baby Live’ wordt uitgezonden.

Depeche Mode - 'Spirits in The Forest'
21 november is de ultieme kans voor Depeche Mode fanaten om hun band weer aan het werk te zien. In de concertfilm ‘Spirits in The Forest’ geregisseerd door Anton Corbijn, wordt de energie en het schouwspel van de optredens op een uitstekende manier in beeld gebracht. Doordat de film een montage is van verhalen van enkele speciale Depeche Mode-fans, is deze veel meer dan een doorsnee registratie van een concert. Voor fans en muziekliefhebbers een echte must-see dus! 

Praktische info
Donderdag 21 november om 19u45
Tickets: €14,95
Klik hier voor meer info

INXS Night - Live baby Live x Mystify
Op 22 november krijgen de fans van INXS de kans om hun allereerste live concert ‘Live Baby Live’ éénmalig op groot scherm te herbeleven. De concertopname wordt vertoond in Laser ULTRA om een nog intensere beleving te garanderen op vlak van beeld en geluid. De documentaire ‘Mystify’ over het leven van de frontzanger Michael Hutchence wordt eveneens vertoond in de zalen. De documentaire biedt inzage in het privéleven van de frontzanger, waarbij zijn roem en persoonlijke problemen uitgelicht worden.

Praktische info 
Vrijdag 22 november om 19u45 (Laser Ultra)
Tickets €21,95 (19,95 met student card) 
Klik hier voor meer info 

Contacteer ons
Quentin Glodé Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Quentin Glodé Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium