Helemaal klaar voor de feestdagen met deze gift guide van DECATHLON!

Helemaal klaar voor de feestdagen met deze gift guide van DECATHLON!

Donderdag 26 oktober 2017 — De jacht op het ideale kerstcadeau is officieel geopend! En waarom schenk je je neef, je zusje of je schoonmoeder deze keer geen leuke ervaring in plaats van kortstondig kerstplezier? Met DECATHLON schenk je blijvende herinneringen: van een onvergetelijke trektocht doorheen de Franse Alpen tot dagelijkse loopsessies doorheen het winterse landschap. 

VOOR DIE-HARD LOPERS

Zorg ervoor dat je loved ones altijd veilig uitgedost zijn bij avondval of in mistige weersomstandigheden met de nieuwe editie van de Run Light (€39.99), nog lichter én ergonomischer dan voordien! Meer info.

Breek snelheidsrecords met de nieuwe FW17 collectie van Kalenji, het passiemerk van Decathlon! De comfortabele én technische lijn is deze winter een absolute must voor elke loper! Meer info.

Blijf lekker warm én luister naar je favoriete deuntjes tijdens het lopen met de muts Running Music bluetooth (€24.99). De ideale looppartner, op élk moment. Meer info.

 

VOOR SPORTFANATEN

Deze opdruksteunen van Domyos zijn de perfecte bondgenoten voor elke sportfanaat! Voor push-ups, krachttraining of plankoefeningen: met de push-up wheels (€14.99) wordt elke work-out efficiënter! Meer info

Sweat, baby, sweat! De stijlvolle FW17 fitnesscollectie van Domyos kun je eindeloos mix & matchen voor de ultieme power look! De kleurrijke lijn biedt ook extra comfort én flexibiliteit tijdens het sporten. Meer info.

Dankzij de aangepaste ondersteuning en versteviging houdt de fitnessschoen Energy 500 (€29.99) je tijdens elke work-out met beide voetjes stevig op de grond! Meer info.

 

VOOR WINTERSE HELDEN

Op zoek naar het perfecte cadeau voor ski- en snowboardliefhebbers? Deze skimuts van Wed'ze (€24.99) houd je geliefde niet enkel warm, maar laat hem of haar ook luisteren naar muziek dankzij het ingebouwde bluetooth systeem! Meer info.

De stijlvolle WED’ZE FW17 collectie brengt een comfortabele, kleurrijke en vooral zeer technische outfit uit die zowel jong als oud makkelijk de pistes af begeleidt. What's not to love? Meer info.

De ultralichte helm H350 van Wed'ze (€79.99) beschermt niet enkel je hoofd én ogen, maar is ook nog uitgedost met soepele oorpads voor extra comfort en een viezer voor elke weersomstandigheid. Een aanrader! Meer info.

 

VOOR IEDEREEN MET EEN AVONTUURLIJK HART! 

Maak veilig vordering met deze outshock bokshandschoenen (€17.99)!  Ideaal voor beginners die extra bescherming én verluchting willen tijdens het boksen. Meer info.

Deze tas (€59.99) is speciaal ontworpen voor trektochten, met volume dat zich probleemloos aanpast aan de hoeveelheid spullen die je bijhebt. Meer info.

Geniaal! Luister naar je favoriete deunjtes tijdens het zwemmen met de Swim Music 100 (€29.99). Dé zaligste manier om he-le-maal te ontspannen na een hectische dag. Meer info.

 

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of voorstellen, of als je een bepaald product wenst te testen of uit te lenen. DECATHLON en Walkie Talkie staan graag tot jouw beschikking!

Voor persberichten, visueel materiaal of andere vragen en voorstellen, contacteer ons: 
Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 096 038