Skip to Content
Heerlijk Belgisch en home made: Walkie Talkie verwelkomt think tomato, by Julie!

Heerlijk Belgisch en home made: Walkie Talkie verwelkomt think tomato, by Julie!

Walkie Talkie maakt haar meest smaakvolle samenwerking bekend met think tomato. Overheerlijke, artisanale tomatensaus waar liefde, geduld en vooral 100% puur Belgische tomaten centraal staan. 

Het geheim van think tomato schuilt in engelengeduld: door het lange sudderen komen alle verrukkelijke aroma’s vrij. Daarna wordt de tomatensaus, zonder toegevoegd bewaarmiddelen, onmiddellijk verpakt, wat voor een langere houdbaarheid zorgt. De saus is tot in de puntjes gekruid en op smaak gebracht, en dus helemaal gebruiksklaar. Wij durven zeggen dat think tomato het geheime wapen is in de keuken.

100% artisanaal, 
100% kant-en-klaar, 
100% watertanden! 

“Mijn man Cédric en ik zijn wild van tomaten. Ik maakte altijd mijn eigen tomatensaus maar na de geboorte van ons eerste zoontje  wou ik graag een klant-en-klare tomatensaus kopen die in de buurt kwam van mijn huisgemaakte saus, om wat tijd te winnen en toch gezond en lekker eten", aldus Julie D'heygere, think tomato mastermind

In die zoektocht vond ze  enkel sauzen met minder smaak, meer  bewaarmiddelen, suiker en te veel zout. Dus zat er niets anders op voor Julie dan:

"Mijn saus maar zelf te maken in grote hoeveelheden en ze stokkeren. Zo is het idee om mijn saus te vermarkten ontstaan.”

Voor Julie waren de goedkeuringen van haar twee zonen en man Cedric heel belangrijk: Voor Julie waren de goedkeuringen van haar twee zonen en man Cedric heel belangrijk: 

"Twee jaren sleutelde ik aan deze saus. Na elke maaltijd evalueerden we de smaak als echte fijnproevers.” 

 

100% puur natuur

Jarenlang proeven werpt zijn vruchten af. Perfect afgekruid en overheerlijk levert Julie een 100% kant-en-klare tomatensaus af. "Ge proeft de natuur!", zeggen klanten vaak tegen Julie. Dat artisanale van think tomato, ervaar je mede door de pitjes en de pelletjes die erin zitten zoals in alle huisgemaakte tomatensauzen. De smeuïge en smaakvolle, loperige consistentie (er is geen bindmiddel toegevoegd) laat je toe je gerecht met de saus nog op te koken zonder dat het geheel uitdroogt.

Bestel online, rechtstreeks bij Julie

Zelf mama van twee jonge kinderen, weet ze als de beste in welke tijdsnood ouders soms zitten. think tomato is een kindvriendelijke saus met liefde gemaakt, voor alle mama’s en papa’s die op hun gemak willen genieten van een heerlijk, gezonde maaltijd zonder al te veel voorbereiding. Zo heb je meer tijd heeft voor andere dingen! think tomato is online verkrijgbaar en in een select aantal, bewust gekozen winkels. Julie vindt het belangrijk in contact te staan met haar klanten. Wanneer Julie zelf de bestellingen in handen heeft, weet ze perfect hoe het product bij de klant terechtkomt.

Praktisch

€ 5,95/pot. Meer informatie en online bestellingen: https://www.thinktomato.be/. Een leuk extraatje: gratis levering vanaf een bestelling van 8 potten. 

Je vindt think tomato ook in één van onderstaande verkooppunten: Smaak • Temse / De Wilde • Deurle / Bunch • Gent / Vers • Gent / Bonjour • Knokke-Heist / Het VisHoekje • Boutersem / Vandererfven Delicatessen • Kortrijk / Kazematje • Menen

Julie denkt verder dan de tomato

think again

Milieu en recyclage zijn voor Julie van groot belang. Daarom lanceert ze “think again”. Zo krijg je bij je bestelling stickers mee die je op een lege pot kan plakken. Think wasknijpers of verfborstels?

think recipces

'think recipes': de verzamelnaam voor think-tomato gerechten. Grasduin op de website waar Julie de inzendingen van think tomato-lovers verzamelt. Think pizza, think veggie of think pasta?

tomato tales

Van jouw bord, tot een bed-time verhaal, de tomaat speelt de hoofdrol in think tomato. 'A classic tale of two tomatoes': geniet hier van een vernieuwende, sappige podcast voor de hele familie.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium