Have yourself a merry little Christmas... in Oostende!

Have yourself a merry little Christmas... in Oostende!

De Stad aan Zee pakt je deze kerstperiode opnieuw in met een uniek winterspektakel van formaat. Van spectaculaire kerstverlichting en winterse activiteiten in het stadscentrum tot een bezoek van de échte Kerstman uit Lapland. 

Winterwonderland
Dubbel zoveel winterpret voor wie deze kerstperiode afzakt naar Oostende! De grootste stad aan de Belgische kust etaleert dit jaar opnieuw twee gezellige kerstmarkten! Tijdens Winter in het Park wordt het Leopoldpark omgetoverd tot het feeërieke décor van een vijftigtal chalets die elk internationale én Oostendse specialiteiten aanbieden. Schaatsliefhebbers kunnen dan weer hun schaatskunsten bovenhalen op de schaatspiste op de vijver. Ook het Vissersplein en de Kadzandbonenstraat worden ondergedompeld in een hartverwarmend kerstsfeertje: meer dan 150 uitgedoste kerstbomen verlichten daar de Christmas Village

Fonkelende badstad
De absolute blikvanger van Winter in Oostende? De lichttunnel in de Adolf Buylstraat! Een fonkelend lichttapijt die de volledige winkelstraat overkoepelt. Goed voor 188 meter en 232.500 lichtjes! Vanaf 30 november kun je dagelijks genieten van vier lichtshows: om 16:45, om 17:45, om 18:45 en om 19:45. 

Kun je geen genoeg krijgen van al dat sprankelend moois? Trek dan richting het Groot Strand op oudejaarsavond en geniet van het iconische eindejaarsvuurwerk

Nog meer winterpret!
Last minute X-mas gift hunters kunnen hun hart ophalen tijdens de Late Night Shopping op 14 december. Meer dan 150 winkels in het centrum gooien tot 21 uur hun deuren open. Hapjes, drinks, geschenkjes en modeshows... Alle ingrediënten voor de perfecte winteravond! In de inpakbar in het Feest en Cultuurpaleis kunnen shoppers hun cadeautje ook laten inpakken in Ostendsch kerstpapier. 

Cultuur opsnuiven kan dan weer in Kursaal Oostende met de sprookjesmusical van Hans en Grietje. En ook de allerjongsten onder ons worden in de watten gelegd in Oostende. Zij kunnen de enige echte Kerstman uit Lapland ontmoeten op 14, 15 en 16 december op het Wapenplein! 

Klok je winterse trip naar Oostende af met de Nieuwjaarsduik op 5 januari en duik met een fris hoofd (en hartverwarmend) gevoel 2019 in! 

Contacteer ons
Charlotte Marron
Charlotte Marron
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium