HAPPY INSTAX CHRISTMAS !

HAPPY INSTAX CHRISTMAS !

Het duurt nog even voordat de mooiste tijd van het jaar aanbreekt, maar dat betekent niet dat er nog niet nagedacht kan worden over mogelijke kerstcadeautjes! Niets leuker dan zelf creatief aan de slag te gaan en je kerstcadeautjes te personaliseren met een persoonlijke instax-foto. Of heb je altijd al je eigen adventskalender willen maken? Tel de dagen tot Kerstmis af met jouw DIY-kalender met behulp van de instax SHARE SP-3 smartphoneprinter.

OUT OF THE BOX

Een gift voucher is altijd een origineel idee. Maar vergeet de saaie, onpersoonlijke waardebon! Pimp je idee met een out-of-the box instax-effect. Neem met je smartphone een foto die verwijst naar de geschenkbon die je cadeau doet of kies een bestaande foto van een mooie herinnering. Verbind je smartphone met de instax SHARE app en print je foto uit op square-formaat.

Kies voor een leuk vierkant doosje om je waardebon en je foto in te steken en verras je familie en vrienden!

DIY ADVENTSKALENDER

Zoals gebruikelijk bij adventskalenders kan je vanaf 1 december elke dag voor Kerstmis een vakje van de kalender openmaken. In plaats van een chocolaatje of klein speelgoedje, word je verrast met een leuke foto die je doet terugdenken aan één van de vele mooie momenten afgelopen jaar!

Selecteer 12 van je mooiste foto’s of herinneringen op je smartphone en maak gebruik van de instax SHARE SP-3 om ze af te printen in square formaat. Schrijf op de achterzijde de even cijfers 2 t.e.m. 24 en neem kaartjes van stevig papier om de oneven cijfers op te schrijven.

Kleef washi-tape in de ruwe contouren van een kerstboom op een lege muur en schik de kaartjes afwisselend met de even cijfers op de square-foto’s. Zodra het aftellen begonnen is, mag je telkens de foto met het even cijfer omdraaien en terugblikken naar deze toffe herinnering.

MOOI VERPAKT

Heb je geen tijd om creatief aan de slag te gaan, maar wil je toch een persoonlijk cadeau schenken? Kies dan voor de instax SHARE SP-3 printer waarbij je in een handomdraai foto’s van je smartphone of digitale camera kan mee printen in een origineel vierkant formaat.

Via de instax SHARE app kan je je foto's bewerken met verschillende originele filters en frames. Geniet van de feestdagen en leg samen de mooiste momenten vast met de SHARE SP-3 printer!

De instax SHARE SP-3 smartphoneprinter is beschikbaar in het zwart en wit voor €199,-

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium