Hannes Coudenys en Combell gaan op zoek naar de lelijkste website van België

Hannes Coudenys en Combell gaan op zoek naar de lelijkste website van België

Ugly Belgian Websites

Hannes Coudenys, Vlaamse blogger en oprichter van Ugly Belgian Houses, zoekt dit jaar niet enkel naar onfraaie Belgische architectuur, maar zet zijn zoektocht nu ook verder op het web. Samen met Combell, de nummer één Belgische expert in de IT-sector, lanceert hij Ugly Belgian Websites, een wedstrijd waarin ze op zoek gaan naar de lelijkste website van België. Let’s make the internet better together!

Het belang van een goed functionerende en esthetische website is door verschillende onderzoeken al meerde malen aangetoond. Helaas komen we tijdens het surfen wel dagelijks terecht op een website waarvan we denken "deze is wel toe aan een update". Maar goed nieuws, want er is hulp opkomst! Vanaf 19 september organiseert Combell in samenwerking met Hannes Coudenys Ugly Belgian Websites, een contest waarin je gedurende 3 weken lang jouw favoriete lelijke websites kan insturen.

Combell, expert in het hosten van websites, wil via deze weg nogmaals het belang aantonen van een goede website. Je hoeft namelijk niet over technische knowhow te beschikken om een correcte website te creëren, want Combell biedt je de nodige tools om die op een eenvoudige manier zelf op te zetten, zonder vereiste technische kennis. Beschik je al over een website (al dan niet zelf ontworpen)? Dan kan je ook bij Combell terecht voor hun excellente hosting service.

"Het is bekend, Belgen bouwen graag. Soms is dat een lelijk huis en soms is dat een lelijke website. Mensen zeggen dat ik graag afbreek, ik noem het opbouwende kritiek. 😊 Ik bied nu zelfs echt oplossingen aan via Combell." - Hannes Coudenys

Hoe kan je deelnemen? Heel simpel! Je nomineert een website (of meerdere) die volgens jou, kort gezegd, lelijk zijn en stuurt die in op UglyBelgianWebsites.be. Een gerenommeerde 5-koppige jury, bestaande uit internet- en artistieke talenten, zal uit alle inzendingen 1 website met de titel bekronen van Ugliest Belgian Website.

De winnaar geniet van een volledige restyling (inclusief professionele fotografie, copywriting, logo-ontwerp) en 10 jaar lang gratis hosting en domeinnaam, geschonken door Combell. En wie zelf een website ingestuurd heeft kan ook in de prijzen vallen, want Combell geeft maar liefst 20 Bol.com-bonnen weg ter waarde van €100 euro. 

"Een retro Geocities-look, een rijkelijk arsenaal aan lettertypes (Comic Sans MS! Papyrus! Lucida Handwriting!), knullige GIFs of vervelende pop-ups... de lijst van ingrediënten voor Ugly Belgian Websites is eindeloos!" - Combell

Benieuwd naar de jury? Maak hieronder kennis met onze big five die over de nodige IT en esthetische kennis beschikt:

 

Download hier de beelden in hoge resolutie

 

Over Combell
Combell is al sinds 1999 betrouwbare one-stop partner voor hosting en groeide sindsdien uit tot absolute marktleider in hosting in de Benelux. Hosting is voor 100% hun core business. Het IT-bedrijf reikt ondernemers alle middelen aan om hun bedrijf online te brengen: van domeinnamen over mailboxen en tools om websites te bouwen tot kwaliteitsvolle webhosting. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in hostingoplossingen op maat van je onderneming. Ze begeleiden je IT-afdeling niet alleen in de hosting van je infrastructuur, maar ontfermen zich eveneens over de installatie, het onderhoud, de hard- en software, upgrades en de security. Zodat jij je kan concentreren op je core business.

​Bij Combell krijg je 24/7 ondersteuning. In je eigen taal, door ervaren medewerkers. Daarnaast biedt Combell ijzersterke garanties op serviceniveaus. Kies voor kwaliteit dankzij de continue investeringen in kwaliteit, veiligheid en beschikbaarheid (uptime). Ze garanderen je een perfect werkende infrastructuur, die meegroeit met de behoeften van je onderneming.


​Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met:

Axelle Fraeye- axelle@talkie.be

Maureen Richard - maureen@talkie.be

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium