HAMPTON BAYS IS READY TO POP

20-hamptonbays-campagnefw21.jpg

In het kader van #ikkoopbelgisch kan je vanaf 24 augustus en dit gedurende twee maanden bij de Belgische conceptstores Juttu de herfst- en wintercollectie van Hampton Bays ontdekken in een dedicated pop-up space. Met een DNA van kleur, knits & comfy looks is Hampton Bays helemaal klaar om hun collectie aan de wereld te tonen. Are Ju?

Na een succesvolle 5e editie van de #ikkoopbelgisch pop-up space bij Juttu, kan je je dit najaar opnieuw tegoed doen aan op en top Belgische mode bij de conceptstore. Voor de gelegenheid gaat Juttu exclusief in zee met het Belgische modelabel Hampton Bays dat gedurende twee maand een dedicated pop-up space krijgt in alle zes winkels van Juttu in België.

Dit jaar is de #ikkoopbelgisch corner niet alleen langer dan gewoonlijk aanwezig in de winkels, maar kan je bovendien reeds vanaf 24 augustus de nieuwe herfst- en wintercollectie van Hampton Bays ontdekken. Deze nieuwe collectie benadrukt sterk welke richting refounder Daisy Plas met haar merk wil uitgaan en wordt mede dankzij het partnerschap met Juttu verder op de kaart gezet. 

"Waarom we voor Hampton Bays hebben gekozen, is grotendeels omdat het een Belgisch merk is en sinds 2019 een nieuwe wind heeft gekregen. Kleurrijk, stijlvol, positief, duurzaam bewust en Belgisch... Deze karakteristieken van het merk passen als een puzzelstukje binnen ons Juttu verhaal ." - Hanneleen Van Nuffel - Brand Coordinator Juttu. 

De lifestyle van Juttu waarbij feelgood en positiviteit de hoofdrol spelen vormen de perfecte blend met de waarden van Hampton Bays: effortless wearing, kleuren & knits. Het DNA van het modelabel wordt meer dan ooit naar voor gebracht in een kleurrijke collectie met comfortabele en zachte materialen.

Ontdek vanaf dinsdag 24 augustus de #ikkoopbelgisch dedicated pop-up space van Hampton Bays in alle zes winkels van Juttu in België

Download hier de beelden van de wintercollectiehttps://press.talkie.be/en/dir/campaign-fw21

Daphné Bonami

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be