Hampton Bays, 100% Belgische Mode

Week van de Belgische Mode

Lang moeten we meestal niet zoeken naar een goed excuus om te shoppen, maar de Week van de Belgische Mode is toch wel een heel goede. Van maandag 11 oktober tot zaterdag 16 oktober worden Belgische modemerken extra in de kijker gezet. Hampton Bays hoopt je in die week nog meer te kunnen inspireren om je favoriete stuks van eigen bodem te scoren. 

Belgische mode in de kijker
De week van de Belgische mode is een initiatief om Belgische mode en Belgische merken in de kijker te zetten en breder bekend te maken. We hebben als klein landje toch ongelooflijk veel te bieden op modevlak én daar mogen best trots op zijn. In de week van 11 oktober gaat de derde editie van start. 

 

 

Hampton Bays, Belgische mode op z'n best
Hampton Bays is een op en top Belgisch merk. Daisy Plas, de vrouw achter Hampton Bays, nam in 2019 het Belgische modelabel in haar eentje over, maar ze was geen onbekende bij het label. In 1994 zet Daisy haar eerste stappen in de mode als patroonmaker. Met haar master in mode aan de Antwerpse Modeacademie op zak, zet Daisy in 2006 haar carrière verder bij het voormalige Andres. Zes jaar lang werkt ze achter de schermen als brand manager en designer voor Hampton Bays, het casual merk van Andres

Ondertussen ontwierp Daisy al vier collecties voor Hampton Bays en heeft ze het label terug de waardering gegeven die het verdient: een kwalitatief Belgisch merk. Ondanks de rijke kleuren en levendigheid van de ontwerpen, blijft Hampton Bays vasthouden aan haar basiswaarden waarbij comfort prioritair blijft. Gestructureerde silhouetten maken komend seizoen plaats voor oversized en relaxte pasvormen met onder meer zachte viscose of een elastische taille voor een aangenaam draagcomfort.

Ontdek de herfst-winter 2021 collectie van Hampton Bays via de volgende link.

#ikkoopbelgisch
Naar aanleiding van #ikkoopbelgisch wijdt Juttu voor de 6e keer een pop-up space aan Belgische modelabels. Bijzonder aan deze editie, is dat er een dedicated pop-up space werd opgezet waar Hampton Bays schittert met haar herfst-winter 2021 collectie. Nog tot en met 24 oktober kan je in alle zes winkels van Juttu in België de #ikkoopbelgisch pop-up space van Hampton Bays ontdekken. Meer informatie vind je via deze link.

 

 

 

Download hier de beelden van de wintercollectie

Download hier de foto's van de pop-up bij Juttu

 

Over HAMPTON BAYS
Het Belgische merk Hampton Bays betekent fijne details, tricot en een explosie van kleur. Sinds 1992 staat in elk design comfort en humor centraal. Een mix van positieve energie en authenticiteit is even belangrijk als trouw blijven aan kwaliteit en perfecte fittings. In 2019 werd Hampton Bays overgenomen door Daisy Plas en functioneert het merk onafhankelijk.

Meer informatie op www.hamptonbays.beFacebook en Instagram

 

 Voor meer informatie, beeldmateriaal of vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Daphné Bonami
[email protected]
+32 476 52 54 62

 

 

Uitschrijven geldt voor al onze persberichten. Indien u geen info meer wenst te ontvangen rond dit onderwerp gelieve te mailen naar [email protected] 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a
9000 Gent

Voorkeuren aanpassen  |  Uitschrijven

https://press.talkie.be/en/dir/hb-fw21

Daphné Bonami

PR Account Manager

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be