Halloween en Goofy’s Skeletoon Street Party: dubbel feest in oktober in Disneyland® Paris

Halloween en Goofy’s Skeletoon Street Party: dubbel feest in oktober in Disneyland® Paris

Vanaf 1 oktober 2017 wordt het spannend in Disneyland® Paris met twee speciale gebeurtenissen: Halloween, waarvoor de beroemde Disney Schurken terugkeren, en Goofy’s Skeletoon Street Party, een kleurrijk, nieuw evenement in Frontierland waarbij Goofy samen met skeletten een feestje viert…

Welkom bij Goofy's Skeletoon Street Party

Wie zegt dat oktober je alleen maar aan het schrikken maakt? Stel je een kleurrijke skelettenparty boordevol plezier voor. Dàt is precies wat Goofy wilde creëren voor het nieuwe seizoen. Dit jaar is hij gekleed in een speciaal skelettenkostuum en bepaalt hij samen met zijn team het tempo in Frontierland in het Disneyland Park. Zij nodigen je uit om met hen feest te vieren in een omgeving waar je oog in oog komt te staan met kleurrijke en grappige skeletten.

Met veel trots kondigen we ook de komst aan van twee vrienden die we zelden of nooit te zien krijgen in Disneyland Paris: José Carioca en Panchito Pistoles, Donalds sidekicks in de film De Drie Caballeros. Ten slotte zijn ook Mickey en Minnie van de partij voor onvergetelijke ontmoetingen.

De terugkeer van de Disney Schurken en meer Halloween-sensaties

Heb je altijd al de gevreesde Disney Schurken willen ontmoeten? Het Disneyland® Park zal je verbazen met een gloednieuwe, nog nooit eerder vertoonde paradeMickey’s Halloween Tricycle Gang.

De Disney Schurken en vele andere Disney Figuren nemen de bezoekers mee op een reis langs de route van de Halloween-geesten, balancerend op hun eigenaardige driewielers. Een evenement dat dagelijks te zien is op Main Street, U.S.A.

Bezoekers komen ook oog in oog te staan met de Disney Schurken tijdens de talrijke ontmoetingen in het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park. De heks uit Sneeuwwitje, de Hartenkoningin (Alice in Wonderland) en natuurlijk Maleficent (Doornroosje) maken een griezelige verschijning in Castle Courtyard achter het Kasteel van Doornroosje, dat overgroeid is door een enorme bramenstruik. Jafar (Aladdin) en Kapitein Haak (Peter Pan) verschijnen in Adventureland in het Disneyland Park en Cruella (101 Dalmatiërs) maakt haar opwachting in het Walt Disney Studios Park.

Frontierland in het Disneyland Park staat vol met pompoenen en andere spookachtige decoraties, waardoor het dé perfecte plek is om dit jaar Halloween te vieren. En wie van heksen houdt, zal helemaal gek zijn van de outfit van Katrien!

Kom van 1 oktober t/m 5 november 2017 naar Disneyland Paris om dit nieuwe seizoen te ontdekken en beleef twee keer zoveel plezier met Halloween en Goofy’s Skeletoon Street Party. 

 

Voor meer informatie, extra vragen, aarzel zeker niet om ons te contacteren! 
Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 09 60 38

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 300 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992 (13,4 miljoen bezoeken in 2016). Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en zeven gethematiseerde Disney hotels met 5.800 kamers (meer dan 2.700 kamers zijn beschikbaar in geselecteerde partner hotels). Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium