Haal een Italiaanse chef in huis met de MixMaster Combo!

Haal een Italiaanse chef in huis met de MixMaster Combo!

Donderdag 20 april 2017 — Begin je al te watertanden bij het idee van een verrukkelijke huisgemaakte pasta met balletjes van zelfgedraaid gehakt? Naast een voortreffelijke alles-in-één keukenrobot haal je met de MixMaster Combo van Espressions nu ook de Italiaanse keuken in huis. Klaar om die heerlijke tagliatelle al pomodoro helemaal zelf te bereiden?

Je eigen deegwaren smaken het lekkerst

Zelf je pasta bereiden was nog nooit zo eenvoudig als met de MixMaster Combo. Maar hoe werkt het precies? Dankzij zijn hoog wattage (1200W) kneed de MixMaster Combo je pastadeeg aan een sneltempo. Zo geraak je vanzelf in Italiaanse sferen! Het vers bereide deeg kan je met de pastarol in een handomdraai tot gladde vellen draaien. Vervolgens snijdt de pastacutterset de vellen tot perfecte tagliatelle of spaghetti. Buon appetito! 

Vers vlees malen in een handomdraai

Bij lekkere pasta hoort natuurlijk een heerlijke saus. In een mum van tijd heb je de pastacutter afgekoppeld en vervangen door de vleesmolen, die standaard in het pakket zit. Als je daar bijvoorbeeld een combinatie van rauwe ham, rosbief, ui, knoflook en basilicum doorheen laat lopen heb je in no-time ambachtelijk fijngemalen gehakt. Een betere basis voor een authentieke saus bestaat er niet! Of waarom geen balletjes, zelfgedraaide worst of verse steak tartaar? De mogelijkheden zijn eindeloos!

To Italy, and beyond!

Wie dacht dat je met de MixMaster Combo enkel pasta of vlees kan bereiden, heeft het mis. Buiten de toepassingen met de koppelstukken blijft de Combo een steengoede MixMaster, met de mengcapaciteit die men van Espressions gewend is. Ook ovenklaar brooddeeg en patisserie zijn dus een kolfje naar zijn hand.

Vernuftig op elk vlak

Wat de MixMaster Combo uniek in zijn soort maakt is de mixkop die je door het slimme liftmechanisme met één hand kan openen. Niet alleen gemakkelijk, ook extra veilig! De afgedekte scharnieropening maakt schoonmaken van het toestel eenvoudiger.

Zelfs met de nu nóg krachtigere motor is de MixMaster Combo nog steeds geruisloos in gebruik. De traploze snelheidsinstelling waakt over de correcte snelheid voor elke klus. Snelheid en duur worden op het LCD-scherm weergegeven en de timer- en wekkerknophoudt de timing feilloos in de gaten. De ingebouwde 'slow-start' voorkomt op zijn beurt dat de inhoud van de mengkom in het rond gaat vliegen.

Inbegrepen accessoires

  • Multimolen

  • 4,5 liter RVS mengkom

  • Kneedhaak

  • Platte menghaak

  • Draadgarde

  • Flexiklopper

  • Handleiding met recepten

Adviesprijs voor de MixMaster Combo is € 499.

Optionele accessoires

  • Pastacutterset
  • Pastaroller

De adviesprijs voor de pastacutterset (spaghetti en tagliatelle) is € 155. 

Adviesprijs voor de pastaroller is € 85. Over IT&M
IT&M is specialist in hoogwaardige keukenapparatuur voor zowel de professional als de consument en vertegenwoordigt een aantal bekende producenten van keukenapparatuur in de Benelux. IT&M richt zich vanuit haar vestiging in Eindhoven op de betere kookwinkels, speciaalzaken en een aantal kwaliteitsketens.

Wil je meer weten over IT&M? Neem een kijkje op hun websiteFacebookpagina of Youtubekanaal voor meer informatie over hun producten en allerhande leuke receptjes.

Voor extra vragen, beeldmateriaal of interviews, aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Walkie Talkie 

Alexis Bracke
alexis@talkie.be
0032 473 63 48 20

Espressions MixMaster Combo
Espressions MixMaster Combo
Espressions MixMaster Combo - Meat grinder
Espressions MixMaster Combo - Pasta cutter
Alexis Bracke Walkie Talkie NV