HAAIENTANDEN ZOEKEN MET JE KINDEREN?

HAAIENTANDEN ZOEKEN MET JE KINDEREN?

Zet de lente goed in met deze en zoveel meer leuke to do's!

Nu de lente voor de deur staat en de vrijheid lonkt, kriebelt het om erop uit te trekken en met het gezin leuke activiteiten in te plannen. Weet je niet meteen waarheen of wat gedaan? Geen nood! Op deze locaties dichtbij huis worden je kinderen ondergedompeld in de wondere wereld van TikTok en wanen ze zich zonder meer de beste Formule 1-piloot op het circuit. 

Op zoek naar haaientanden
Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Duuuunnnn duun... duuunnnnnnnn dun dun dun dun dun dun dun dun dun dun dunnnnnnnnnnn dunnnn. Opgelet, piraten, want er zijn haaien op zee! Of eerder op het strand. Cadzand staat namelijk bekend om zijn haaientanden. Die kan je als bezoeker heel eenvoudig op het strand terugvinden. Ze zijn in de vorige eeuw vrijgekomen door het verschuiven van de geologische lagen en de februaristorm van 1952. Een zeef, een emmer en een spade, meer hebben je kids niet nodig om zich urenlang te vermaken op het strand! Na een uitputtende zoektocht kan je terecht in je villa voor een welverdiende pauze. Zitten je kinderen alsnog vol met energie? Geen nood, want in de Roompot Noordzee Résidence Badzand-Bad kan je ook minigolfen, lasergamen of trek je met z'n allen het meer op voor een pedalotocht. Plezier verzekerd!

Je boekt een vierpersoonsvilla voor een midweek al vanaf € 234. Voor groepen van 4 t/m 16 personen.
roompot.be/bestemmingen/nederland/zeeland/noordzee-residence-cadzand-bad/

Waan je een Formule 1-piloot op het circuit
Roompot Zandvoort

Kijken jullie al lang uit naar een spannende race op het Formule 1-circuit? Breng een bezoekje aan Zandvoort en daag je reisgenoten uit voor de ultieme face off. Je voorbereiden op de grote dag doe je in de racesimulatoren in de Grand Prix lodge van Roompot Zandvoort. Het interieur van deze themawoonst staat volledig in het teken van de opvallende kleuren van Martini Striping, de vroegere hoofdsponsor van racehelden Helmut Marko en Gijs van Lennep. Zij wonnen samen de 24 uur van Le Mans in 1971 onder de vlag van Martini.

Vanaf € 384 voor een midweek in de Lodge Grand Prix 6 (6p)
roompot.be/bestemmingen/nederland/noord-holland/qurios-zandvoort/

TikTok challenge en Start to DJ-cursus 
Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Zijn je bengels klaar om de stap te zetten van Tic Tac naar TikTok? Dan ben je bij het Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad aan het juist adres! Schrijf ze in voor de basiscursus TikTok waar ze kennis maken met de ins en outs van de app en de laatste nieuwe dansjes. Tieners kunnen bij Roompot ook terecht voor een initiatie dj'en. Zo heb jij meteen een excuus om jouw oude platen vanonder het stof halen. Na een leerrijke middag kunnen jullie samen uitwaaien op het strand of verdwaal je in de nabijgelegen Verdonken Zwarte Polder.

Je boekt een beach lodge of villa voor 4 personen vanaf € 311 voor een midweek.
Deelname aan de activiteiten is gratis.
roompot.be/bestemmingen/nederland/zeeland/beach-resort-nieuwvliet-bad/

Verken het bos met metaaldetector en vergrootglas 
Roompot Gulpen

Op een steenworp van het bekende drielandenpunt, verblijf je met je kroost in een idyllisch vakantieplekje tussen de Nederlandse heuvels. Haal bij de receptie van Roompot Gulpen je metaaldetector en vergrootglas op en bereid je kroost voor op een spannende exploratie in de bossen van Gulpdal. Wie weet graven jullie wel een lang verloren schat op!

Je boekt een lodge in de heuvel voor 4 personen al vanaf € 220 voor een midweek.
Het gebruik van het materiaal is gratis.
roompot.be/bestemmingen/nederland/limburg-nl/qurios-gulpen/

Slaap in een safari tent
Hof Domburg

In het schilderachtige Domburg kan je o.m. verblijven in een lodge, een chalet of... een safari tent. Trek bij aankomst je safari pakje aan en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur! Kies voor je alternatieve safari een route door het bos, op het strand of op zee en ga op zoek naar loslopend wild! Wie nog twijfelt omwille van het gebrek aan comfort, hoeft zich geen zorgen te maken. De tenten zijn namelijk voorzien van ingerichte badkamers en keukens.

Safari tenten voor 4 t/m 6 personen vanaf € 246 voor een midweek.
roompot.be/bestemmingen/nederland/zeeland/hof-domburg/

 

Over Roompot
Roompot is Europa's tweede grootste aanbieder van vakantieparken en nummer één in Nederland. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantieparken in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa’s en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Zin om deze locaties zelf uit te testen? Ontvang je graag meer info of beeldmateriaal?
Gelieve contact op te nemen met Walkie Talkie: 


Ineke Tack - 0032 (0)473 51 44 63  - [email protected]
Charlotte Marron - 0032 (0)478 59 64 32 - [email protected]

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium