GROHE SmartControl Kitchen – puristisch design voor controle in de keuken, met één druk op de knop

GROHE SmartControl Kitchen – puristisch design voor controle in de keuken, met één druk op de knop

>> Intuïtieve druk- en draaiknop zorgt voor precisie en gemak in de keuken
>> Een simpele druk op de knop is voldoende om de watertoevoer te starten
>> Beschikbaar in drie minimalistische kraanontwerpen en elf kleuren

De keuken is het hart van het huis, waar iedereen bij elkaar komt, ideeën deelt, samen kookt en samen eet. Vaak is voor dit alles echter maar weinig tijd in ons stressvolle dagelijkse leven. GROHE wilt daarom de keukenroutine zo gemakkelijk mogelijk maken met zijn consumentgericht keukenportfolio. Innovatieve keukenapparatuur is daarbij essentieel.

Een intelligente knop op de kraan zorgt bijvoorbeeld voor een compleet nieuwe gebruikerservaring: in plaats van een hendel te gebruiken, start en stopt de gebruiker de watertoevoer met de intuïtieve SmartControl-functie door eenvoudigweg op een knop aan de bovenkant van de kraan te drukken. Als deze knop wordt gedraaid, kan de hoeveelheid water en de sterkte van de waterstraal nauwkeurig worden ingesteld. Het resultaat: maximaal gebruiksgemak voor een revolutie in het dagelijkse leven in
de keuken.

Minimalistisch ontwerp voor maximaal comfort

Dankzij de intuïtieve bediening voldoet de nieuwe GROHE mengkraan aan alle eisen voor precieze bediening, eenvoudig comfort en ultieme flexibiliteit - alles met één druk op de knop. Naast zijn gebruiksvriendelijkheid heeft de nieuwe kraan een gereduceerd en puristisch design in drie verschillende designlijnen:

GROHE biedt de SmartControl kraan aan in elf verschillende kleuren en biedt voor elke smaak en keukenstijl het juiste model.

De slanke en organische lijnen van de Essence collectie versterken de eenvoudige elegantie.

Het vorige ontwerp van de Zedra lijn werd heruitgevonden met de lancering van de
SmartControl technologie voor de keuken, die een eigentijdse look combineert met volledig comfort. Het A-vormige lichaam van de kraan is comfortabel vast te houden en vangt de natuurlijke stroming van het water op.

Duw en draai – Smart Technology voor de gootsteen

De SmartControl-technologie van GROHE doet bij velen al een belletje rinkelen. Het innovatieve douchesysteem met "Duw en Draai"-functie heeft zijn weg nu ook naar de keuken gevonden.

De SmartControl kraan biedt een intuïtieve bediening door te duwen en te draaien. Om de watertoevoer te starten, drukt u met uw hand, elleboog of pols op de knop bij de uitloop van de kraan. Ideaal voor momenten dat u beide handen vol hebt. Voor een nauwkeurige instelling van de watertoevoer kan de GROHE ProGrip knop naar rechts of links worden gedraaid - van de zuinige Eco spray tot de krachtige Jet spray. De temperatuur kan worden geregeld met behulp van een mengventiel op de kraan. Door opnieuw op de knop te drukken wordt de waterstroom onderbroken. De instelling voor de gewenste hoeveelheid water wordt automatisch opgeslagen voor de volgende keer dat de kraan wordt gebruikt.

GROHE SmartControl Kitchen wordt geleverd met twee extra handige functies die het dagelijkse keukenleven gemakkelijker maken:

  • de uittrekbare sproeikop zorgt voor ultieme flexibiliteit
  • met de GROHE Magnetic Docking wordt de sproeikop na gebruik dankzij een sterke magneet voorzichtig terug in de oorspronkelijke positie geleid.

 

Over GROHE N.V. - S.A.
GROHE, 's werelds toonaangevende leverancier van sanitaire uitrusting en een internationale speler op vlak van innovatie van sanitaire producten, heeft in totaal meer dan 6.000 werknemers, waarvan 2.400 in Duitsland. Als internationaal merk streeft GROHE naar merkwaarden als technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid, met als doel "Pure vreugde van water" te garanderen. GROHE ontwikkelt al sinds de start nieuwe productcategorieën. Dit omvat de GROHE Blue en Red watersystemen en het recent geïntroduceerde GROHE Sense waterbeveiligingssysteem, dat een innovatief onderdeel is in de groeimarkt van smart home technology. Engineering, innovatie en design zijn als geïntegreerd proces stevig in Duitsland verankerd. Dat de producten het kwaliteitslabel “Made in Germany” dragen, versterkt het vertrouwen van de consumenten in het merk. Het succes van GROHE werd de afgelopen tien jaar bevestigd met meer dan 300 design- en innovatieprijzen, als een van de meest duurzame Duitse ondernemingen. Daarnaast was GROHE de eerste binnen zijn sector die de MVO-prijs van de Duitse regering won, alsook opgenomen werd in de Top 50-ranking van het gerenommeerde Fortune®-magazine in de categorie ‘Changing the World’.​​
www.grohe.be

Over LIXIL
GROHE maakt sinds 2014 deel uit van de LIXIL Group Corporation, een onderneming met meer dan 70.000 werknemers, actief in meer dan 150 landen, dat genoteerd staat op de Tokyo Stock Exchange. LIXIL is internationaal toonaangevend producent van sanitair met naast GROHE bekende merken zoals American Standard, TOSTEM en INAX in zijn portfolio. Op basis van zijn Japanse erfgoed creëert het bedrijf toonaangevende technologie en innoverende producten van hoge kwaliteit die woningen transformeren en zo het dagelijks leven van meer dan een miljard mensen raken. Het verschil met LIXIL zit hem in hoe ze dit doen; door zinvol ontwerp, ondernemerszin, toewijding om de toegankelijkheid voor iedereen te verbeteren en verantwoorde bedrijfsgroei.
www.lixil.com

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium