GROHE Slim Cistern inbouwreservoirs, dé WC-oplossing voor compacte badkamers

GROHE_RapidSLX 1.jpg
  • GROHE viert 50 jaar expertise in inbouwreservoirs

  • Klantgerichte productontwikkeling komt te goede van zowel installateurs als consumenten

  • Inbouwreservoirs passen perfect bij GROHE keramiek en GROHE spoelplaten 


Met 50 jaar expertise zijn de inbouw wc-reservoirs van GROHE een vaste waarde in hun portfolio. Dankzij de comfortabele installatie van de inbouwsystemen wordt het dagelijks werk van professionals wereldwijd een pak eenvoudiger. GROHE's inbouwreservoirs verdwijnen discreet achter de muur en stellen consumenten in staat hun droombadkamer te ontwerpen, hoe klein die ook is. Zo is er keuze uit het GROHE keramiek gamma, douchewc’s en de veelzijdige GROHE spoelplaatcollectie - verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren - die allen perfect passen bij de inbouwreservoirs. Dankzij hun compacte design zijn de nieuwste Slim Cisterns inbouwsystemen ruimtebesparend en op die manier perfect geschikt voor kleine badkamers. Bovendien bieden Slim Cisterns volledige flexibiliteit omdat ze compatibel zijn met alle bestaande spoelplaten en keramiek van GROHE. 

Klaar voor de toekomst met de nieuwe Slim Cisterns

Steeds meer mensen kiezen voor een plekje in de grootstad, wat vaak gepaard gaat met een kleinere woonruimtes én badkamers. Voor GROHE hoeven kleinere ruimtes niet per se minder designopties te betekenen. De nieuwe compacte variant van het GROHE Rapid SL metalen framesysteem is afgestemd op zowel de realiteit van het stedelijk wonen als op een modern badkamerdesign. Met deze compacte inbouwreservoirs kunnen installateurs en planners voortaan ook een wandtoilet voorstellen aan klanten met dunne badkamermuren. Bovendien biedt het compacte systeem ook de mogelijkheid om de steeds populairder wordende randloze wc te installeren. Een innovatieve flowmanager achter de muur (optioneel) zorgt voor een optimale watercontrole en kan, indien nodig, ook achteraf nog eenvoudig worden toegevoegd. Het systeem is niet alleen installatievriendelijk, installateurs profiteren daarnaast ook van dezelfde garantievoorwaarden als hun klanten. Dat voordeel geldt ook voor inbouwreservoirs van GROHE Uniset en GROHE Solo Slim, die in tegenstelling tot de Rapid SL Slim ontworpen zijn zonder een massief metalen frame en direct in bakstenen muren kunnen worden ingebouwd.

Betrouwbare partner 

Sinds 1971 ontwikkelt en optimaliseert GROHE inbouwreservoirs voor installateurs en planners over de hele wereld. Het Rapid SL inbouwsysteem biedt consumenten sinds jaar en dag de vrijheid om de ideale badkamer te creëren en blijft, naast de Slim Cistern- en Rapid SLX systemen, de standaardoplossing voor de installatie van zwevende toiletten, wastafels, wandbidets en urinoirs.

De lancering van het installatiesysteem Rapid SLX in 2019 vormde een nieuwe mijlpaal in GROHE's portfolio van inbouwsystemen. Naast de eenvoudig te installeren functies en de ergonomische toegang tot het spoelsysteem, maakt Rapid SLX aanpassingen in een handomdraai mogelijk en dat terwijl alle aansluitingen gemakkelijk toegankelijk blijven. De geïntegreerde flowmanager is een bijzonder nuttige functie waarmee de intensiteit van het spoeldebiet makkelijk kan worden geregeld. Zelfs na de installatie en de voltooiing van de badkamer kan de sterkte van de spoeling binnen enkele seconden worden bijgesteld, zonder dat de afvoerklep daarvoor verwijderd dient te worden. 

Het GROHE Rapid SLX installatiesysteem biedt meer flexibiliteit dan het oorspronkelijke Rapid SL systeem, maar vervangt het zeker niet. Naast de flowmanager is het nieuwe frame ook voorzien van loze leidingen voor water en elektrische bedrading, waardoor het mogelijk is om op een later tijdstip ook een douchewc te installeren. De universele wateraansluiting en het reeds geïntegreerde stopcontact zijn toegankelijk via een opening achter het keramiek, waardoor uitgebreide bouwkundige ingrepen niet nodig zijn. 

Beeldmateriaalhttps://press.talkie.be/en/dir/grohe-slim-cistern

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be