Skip to Content
GROHE Rapid SLX: slimme verborgen installatie biedt alle mogelijkheden van morgen

GROHE Rapid SLX: slimme verborgen installatie biedt alle mogelijkheden van morgen

>> De GROHE Rapid SLX met geïntegreerde flow manager, is de perfecte pasvorm voor randloze toiletten
>> Geïntegreerd stroom- en watermanagement: douchetoiletten kunnen makkelijk achteraf worden aangebracht
>> Verschillende designs: universeel passende, vlakke spoelplaten in twee maten, drie designs en twaalf kleuren bieden individuele esthetiek voor een harmonisch op elkaar afgestemde badkamer

Als toonaangevend merk voor complete badkameroplossingen biedt GROHE installateurs maximale vrijheid in badkamerdesign en creëert het met haar producten nieuwe hands-on oplossingen. De slimme eigenschappen van de nieuwe Rapid SLX inbouwinstallatie zorgen voor een toekomstbestendig product, snelle installatie, eenvoudige bediening en maximale variatie voor de wand.

Dankzij de royale ergonomische toegang tot het spoelsysteem kunnen de mogelijke instellingen in een handomdraai worden aangepast en zijn alle aansluitingen eenvoudig toegankelijk. De geïntegreerde flow manager is een bijzonder praktische functie, die het eenvoudig maakt om de sterkte van de spoeling te regelen. Ook na de succesvolle installatie en voltooiing van de badkamer kan de sterkte van de spoeling binnen enkele seconden worden bijgesteld, zonder dat de aftapkraan hoeft te worden verwijderd. Zo zorgt het frame voor een perfect samenspel tussen doorspoelen en randloze toiletkeramiek, zonder dat er tijdens het doorspoelen ongewenste spatten en overstromen ontstaan.

Energie- en watermanagement biedt klanten talloze mogelijkheden

Dankzij het GROHE Rapid SLX-installatiesysteem biedt GROHE flexibiliteit tot ver buiten de oorspronkelijke installatie. Naast de flow manager beschikt het nieuwe frame ook over een geïntegreerd energiemanagementsysteem en een extra waterweg, waardoor de installatie van een douchetoilet op een later tijdstip een fluitje van een cent wordt. De universele wateraansluiting en het reeds geïntegreerde stopcontact zijn bereikbaar via een opening achter het keramiek en maken omvangrijke bouwkundige ingrepen overbodig.

Uitgebreid design en kleurenselectie maakt individualiteit in het badkamerontwerp mogelijk

Naar analogie met de inbouwmontage biedt GROHE ook spoelplaten in twee maten aan. De slanke spoelplaten zijn extreem vlak, met slechts 5 mm, en zijn de ideale oplossing voor een tijdloos esthetisch design van de badkamer.

Elke maat is verkrijgbaar in drie uitvoeringen en twaalf kleuren, met maximale aanpassingsmogelijkheden en vormgevingsmogelijkheden. Met GROHE Colors kunnen de kranen, douches, accessoires en spoelplaten van de GROHE designlijnen in een op elkaar afgestemd badkamerconcept worden geïntegreerd en perfect op elkaar worden afgestemd. GROHE garandeert zo maximale keuzevrijheid en biedt een omvangrijk productportfolio in verschillende kleur- en afwerkingsvarianten voor een gecoördineerd badkamerconcept zonder grenzen.

Esthetiek en functie vormen een perfecte eenheid in de GROHE Colors Collection. Dankzij het innovatieve PVD (Physical Vapor Deposition) fabricageproces zijn de afwerkingen van uitstekende kwaliteit. De technologie is afkomstig uit de luchtvaartindustrie en zette een nieuwe standaard voor de kwaliteit van afwerkingen.

 

Over GROHE N.V. - S.A.
GROHE, 's werelds toonaangevende leverancier van sanitaire uitrusting en een internationale speler op vlak van innovatie van sanitaire producten, heeft in totaal meer dan 6.000 werknemers, waarvan 2.400 in Duitsland. Als internationaal merk streeft GROHE naar merkwaarden als technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid, met als doel "Pure vreugde van water" te garanderen. GROHE ontwikkelt al sinds de start nieuwe productcategorieën. Dit omvat de GROHE Blue en Red watersystemen en het recent geïntroduceerde GROHE Sense waterbeveiligingssysteem, dat een innovatief onderdeel is in de groeimarkt van smart home technology. Engineering, innovatie en design zijn als geïntegreerd proces stevig in Duitsland verankerd. Dat de producten het kwaliteitslabel “Made in Germany” dragen, versterkt het vertrouwen van de consumenten in het merk. Het succes van GROHE werd de afgelopen tien jaar bevestigd met meer dan 300 design- en innovatieprijzen, als een van de meest duurzame Duitse ondernemingen. Daarnaast was GROHE de eerste binnen zijn sector die de MVO-prijs van de Duitse regering won, alsook opgenomen werd in de Top 50-ranking van het gerenommeerde Fortune®-magazine in de categorie ‘Changing the World’.​​
www.grohe.be

Over LIXIL
GROHE maakt sinds 2014 deel uit van de LIXIL Group Corporation, een onderneming met meer dan 70.000 werknemers, actief in meer dan 150 landen, dat genoteerd staat op de Tokyo Stock Exchange. LIXIL is internationaal toonaangevend producent van sanitair met naast GROHE bekende merken zoals American Standard, TOSTEM en INAX in zijn portfolio. Op basis van zijn Japanse erfgoed creëert het bedrijf toonaangevende technologie en innoverende producten van hoge kwaliteit die woningen transformeren en zo het dagelijks leven van meer dan een miljard mensen raken. Het verschil met LIXIL zit hem in hoe ze dit doen; door zinvol ontwerp, ondernemerszin, toewijding om de toegankelijkheid voor iedereen te verbeteren en verantwoorde bedrijfsgroei.
www.lixil.com

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium