Skip to Content
GROHE breidt zijn gamma van complete badkameroplossingen verder uit met keramieklijnen

GROHE breidt zijn gamma van complete badkameroplossingen verder uit met keramieklijnen

 

>> Met Essence introduceert GROHE zijn vierde keramieklijn en creëert het nog meer variatie in badkamerdesign
>> Nieuwe ligbadcollectie vervolledigt het GROHE productportfolio
>> Designserie Euro-keramiek wordt aangevuld met nieuwe toiletten en wastafels

Wie zijn badkamer in een nieuw jasje wenst te steken of een badkamer moet inplannen in een nieuwbouw, heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment van sanitaire producten en kranen. De afzonderlijke componenten van de verschillende leveranciers komen qua stijl en design zelden met elkaar overeen, waardoor een nogal onsamenhangende mengelmoes ontstaat in plaats van een passend totaalbeeld. Deze mengelmoes is exact wat GROHE wilt vermijden met het oog op het toenemende belang van de badkamer als leefruimte.

Met de uitbreiding van zijn keramische lijnen creëert GROHE de mogelijkheid om een eigen badkamer te ontwerpen volgens individuele noden en ideeën die de basis vormen voor een perfecte eenheid in vorm en functie.

Als wereldwijd toonaangevend merk voor complete badkameroplossingen vult GROHE zijn drie bestaande badkamerseries (Cube, Euro, Bau) aan met de nieuwe Essence designserie. Met de nieuwe Essence-lijn biedt GROHE naast wastafels in verschillende maten, bidets en toiletten voor het eerst ook badkuipen in drie verschillende uitvoeringen aan.

Nieuw in het portfolio: Essence - badkamerontwerp gereduceerd tot het essentiële

Subtiliteit, helderheid en lichtheid zijn kwaliteiten die Essence onderscheiden. De kenmerken van de nieuwe designlijn zijn de zachte organische vormen die gebaseerd zijn op hun reductie tot de essentie.

- Het antibacteriële en gemakkelijk te reinigen oppervlak van PureGuard is standaard voor alle items binnen de Essence-lijn.
- De badkuipen zijn zowel vrijstaand, tegen de wand als ingebouwd verkrijgbaar, zodat ze harmonieus in alle soorten badkamers passen.
- Bijzonder vlakke, zachtsluitende toiletbrillen en de randloze spoeltechniek vervolledigen het totaalbeeld.

Essence, in lijn met de GROHE PerfectMatch filosofie, staat perfect in harmonie met de GROHE Essence, Atrio, Plus en Lineare kranen en stelt planners en installateurs in staat om gemakkelijk in te spelen op individuele wensen van de klant zonder te moeten inboeten op esthetiek in de badkamer.

Keramische lijnen harmoniseren in vorm en functie

Met zijn volledige badkameroplossingen vereenvoudigt GROHE het zoeken naar de PerfectMatch in de badkamer. Om bijpassende meubels voor de badkamer te kunnen leveren, heeft GROHE haar bestaande Euro-designlijn uitgebreid met bijbehorende wastafels met een breedte van respectievelijk 80 of 100 cm. De randloze hangtoilet uit de Euro-lijn, is perfect voor bouwprojecten en wordt snel en eenvoudig tegen een aantrekkelijke prijs gemonteerd.

De drie GROHE keramische designlijnen Cube, Euro en Bau zorgen voor nog meer individualiteit in de herinrichting van de badkamer thuis.

  • Cube verandert elke badkamer in een stedelijke plek van ontspanning, met een vierkante en minimalistische uitstraling.
  • Euro is ideaal voor compacte of familiale badkamers en past bij alle maten van badkamers. De collectie combineert uitstekende prestaties met een aantrekkelijke prijs. Voor het ideale badkamerdesign omvat de keramieklijn nu ook wastafels voor meer opbergruimte in de badkamer en een extra hangtoilet dat het totaalbeeld harmonieus afrondt.
  • De GROHE keramieklijn Bau past naadloos in elke badkameromgeving met zijn tijdloze stijl met zachte, afgeronde vormen, waardoor het de perfecte keuze is voor smaakvol vormgegeven badkamers.

 

Over GROHE N.V. - S.A.
GROHE, 's werelds toonaangevende leverancier van sanitaire uitrusting en een internationale speler op vlak van innovatie van sanitaire producten, heeft in totaal meer dan 6.000 werknemers, waarvan 2.400 in Duitsland. Als internationaal merk streeft GROHE naar merkwaarden als technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid, met als doel "Pure vreugde van water" te garanderen. GROHE ontwikkelt al sinds de start nieuwe productcategorieën. Dit omvat de GROHE Blue en Red watersystemen en het recent geïntroduceerde GROHE Sense waterbeveiligingssysteem, dat een innovatief onderdeel is in de groeimarkt van smart home technology. Engineering, innovatie en design zijn als geïntegreerd proces stevig in Duitsland verankerd. Dat de producten het kwaliteitslabel “Made in Germany” dragen, versterkt het vertrouwen van de consumenten in het merk. Het succes van GROHE werd de afgelopen tien jaar bevestigd met meer dan 300 design- en innovatieprijzen, als een van de meest duurzame Duitse ondernemingen. Daarnaast was GROHE de eerste binnen zijn sector die de MVO-prijs van de Duitse regering won, alsook opgenomen werd in de Top 50-ranking van het gerenommeerde Fortune®-magazine in de categorie ‘Changing the World’.​​
www.grohe.be

Over LIXIL
GROHE maakt sinds 2014 deel uit van de LIXIL Group Corporation, een onderneming met meer dan 70.000 werknemers, actief in meer dan 150 landen, dat genoteerd staat op de Tokyo Stock Exchange. LIXIL is internationaal toonaangevend producent van sanitair met naast GROHE bekende merken zoals American Standard, TOSTEM en INAX in zijn portfolio. Op basis van zijn Japanse erfgoed creëert het bedrijf toonaangevende technologie en innoverende producten van hoge kwaliteit die woningen transformeren en zo het dagelijks leven van meer dan een miljard mensen raken. Het verschil met LIXIL zit hem in hoe ze dit doen; door zinvol ontwerp, ondernemerszin, toewijding om de toegankelijkheid voor iedereen te verbeteren en verantwoorde bedrijfsgroei.
www.lixil.com

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium