GROHE BeLux neemt intrek in nieuwe kantoren in Zaventem

GROHE BeLux neemt intrek in nieuwe kantoren in Zaventem

GROHE, 's werelds toonaangevende leverancier van sanitaire producten, is verheugd aan te kondigen dat het zijn intrek neemt in een gebouw met prachtige glazen voorgevel in Zaventem. Een locatie die vlot bereikbaar is en die binnenkort ook voldoende plaats biedt voor een nieuw trainingscentrum alsook een gloednieuw Experience Center, waar bezoekers het universum (en de producten) van GROHE live kunnen beleven. 

Als internationaal merk streeft GROHE naar merkwaarden als technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid. Die lijn werd ook doorgetrokken in de nieuwe kantoren die plaats bieden voor 45 Belgische GROHE medewerkers. 

Tegen de zomer opent het merk ook een gloednieuw Experience Center, ondergebracht in het zelfde gebouw. Dit belevingscentrum maakt het mogelijk om als consument de verschillende GROHE producten en innovaties te ervaren. Dankzij verschillende thematische omgevingen worden de intelligente en duurzame designoplossingen -en ontwerpen overzichtelijk voorgesteld.

Over GROHE:

GROHE, een van de meest succesvolle wereldwijde hoofdrolspelers voor complete badkameroplossingen en keukensystemen, is alomtegenwoordig in het huis. 

In het afgelopen jaar groeide het merk uit tot een drijvende kracht achter de digitale transformatie in de sanitaire industrie, waarbij eigen Internet of Things (IoT)-producten worden aangeboden. Zo toont het merk een veelheid aan individuele designopties met intelligente en duurzame oplossingen voor badkamer en keuken. 'Water. Intelligence. Enjoyment” wordt toegepast als ambitie om hoogwaardige, intelligente en duurzame oplossingen te ontwikkelen met een ontwerp dat verder gaat dan vorm en functie. 

GROHE’s toewijding aan slimme, waterbesparende technologieën is wereldwijd erkend en gewaardeerd. Tijdens de Duitse Sustainability Award van het jaar 2018 werd het merk voor de derde keer uitgeroepen tot de top 3 van ‘meest duurzame grote bedrijven in Duitsland’. Daarnaast is 2018, met 63 designprijzen, het meest bekroonde jaar in de geschiedenis van GROHE.  

Nieuw adres: 

GROHE N.V. – S.A. 

Leuvensesteenweg 369

1932 Zaventem

+32 (0)2 899 30 77

Over GROHE N.V. - S.A.

GROHE, 's werelds toonaangevende leverancier van sanitaire uitrusting en een internationale speler op vlak van innovatie van sanitaire producten, heeft in totaal meer dan 6.000 werknemers, waarvan 2.400 in Duitsland. Als internationaal merk streeft GROHE naar merkwaarden als technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid, met als doel "Pure vreugde van water" te garanderen. GROHE ontwikkelt al sinds de start nieuwe productcategorieën. Dit omvat de GROHE Blue en Red watersystemen en het recent geïntroduceerde GROHE Sense waterbeveiligingssysteem, dat een innovatief onderdeel is in de groeimarkt van smart home technology. Engineering, innovatie en design zijn als geïntegreerd proces stevig in Duitsland verankerd. Dat de producten het kwaliteitslabel “Made in Germany” dragen, versterkt het vertrouwen van de consumenten in het merk. Het succes van GROHE werd de afgelopen tien jaar bevestigd met meer dan 300 design- en innovatieprijzen, als een van de meest duurzame Duitse ondernemingen. Daarnaast was GROHE de eerste binnen zijn sector die de MVO-prijs van de Duitse regering won, alsook opgenomen werd in de Top 50-ranking van het gerenommeerde Fortune®-magazine in de categorie ‘Changing the World’.

www.grohe.be

Over LIXIL

GROHE maakt sinds 2014 deel uit van de LIXIL Group Corporation, een onderneming met meer dan 70.000 werknemers, actief in meer dan 150 landen, dat genoteerd staat op de Tokyo Stock Exchange. LIXIL is internationaal toonaangevend producent van sanitair met naast GROHE bekende merken zoals American Standard, TOSTEM en INAX in zijn portfolio. Op basis van zijn Japanse erfgoed creëert het bedrijf toonaangevende technologie en innoverende producten van hoge kwaliteit die woningen transformeren en zo het dagelijks leven van meer dan een miljard mensen raken. Het verschil met LIXIL zit hem in hoe ze dit doen; door zinvol ontwerp, ondernemerszin, toewijding om de toegankelijkheid voor iedereen te verbeteren en verantwoorde bedrijfsgroei.

www.lixil.com

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Contacteer ons
Deborah Dekrem Walkie Talkie
Sara De Bruyne Walkie Talkie
Valérie Bourgeois Walkie Talkie
Deborah Dekrem Walkie Talkie
Sara De Bruyne Walkie Talkie
Valérie Bourgeois Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium