GreenPan™ verovert harten met bekroonde Wood-Be collectie

GreenPan™ zet de gezelligheid van de herfst op tafel met de nieuwste Wood-Be pannen. Naar goede gewoonte blinkt het Belgische merk uit in uniek design en uitmuntende, technologische kwaliteit. Ook met de Wood-Be collectie is dat niet anders: de vintage look en innovatieve technologie vormen één stijlvol geheel. Niet verwonderlijk dat de Wood-Be collectie de gerenommeerde Good Design Award in de wacht sleepte. 

Food for thought
GreenPan™
blijft zichzelf heruitvinden om een inspirerende rol te kunnen spelen in jouw keuken. Deze keer verrast het Belgische pioniersmerk met Wood-Be. De bekroonde pannencollectie heeft alle technologische snufjes van zijn voorgangers maar straalt een ongeziene, natuurlijke knusheid uit. Met de bakelieten handgreep met houtaccenten haal je de natuur écht bij je binnen en geniet je tegelijkertijd van zijn ergonomische stay-cool feature. Door de eenvoudige schoonheid van de eenkleurige coating kun je de pan probleemloos van het hete fornuis rechtstreeks op een gedekte tafel zetten. De stevige bodem zorgt voor een gelijke warmteverdeling om zelfs in de meest uitdagende situaties betrouwbare kookresultaten te garanderen. Zoals een échte GreenPan™ beschikt Wood-Be ook over de keramische antikleeflaag Thermolon en is de collectie vrij van schadelijke stoffen zoals PFOA en PFAS. 

Met deze ultieme smaakmaker wordt koken meer dan ooit verbonden met gezelligheid!

Praktisch:

  • Te koop bij Delhaize vanaf begin november
  • Verkoopprijs: 24 cm - 34,99 euro / 28 cm 44,99 euro
  • Ovenvast tot 160°C
  • Geschikt voor alle vuren
  • Energiebesparende Magneto inductiebodem
  • Thermolon™ keramische antikleeflaag voor perfecte bakresultaten met weinig vetstof
  • Eenvoudig te reinigen


Good Design Awards 
De Good Design Awards worden jaarlijks uitgereikt door het Chicago Atheneaum Museum of Architecture and Design en het Europees centrum voor Architectuur, Design en Urban Studies. Meer dan 900 producten uit 38 deelnemende landen worden beoordeeld op onder andere duurzaamheid en creativiteit. De volledige Wood-Be pannencollectie is één van de trotse winnaars van de Good Design Award.
Meer info Good Design: https://chi-athenaeum.org/household-products-2015/2015/12/21/greenpan-wood-be-collection-2014-2015/

Over GreenPan™
Gezond is de standaard, geen optie! GreenPan™ is een pionier in het ontwikkelen van kookgerei met Thermolon™, de eerste PTFE- en PFOA-vrije antikleeftechnologie. Sinds 2007 tekenen de producten een ware revolutie uit in de traditionele potten- en pannenmarkt. Elk product wordt ontwikkeld in functie van gezondheid, gebruiksgemak en milieu. Met tevreden gebruikers in meer dan 80 landen en met 6 kantoren wereldwijd is GreenPan™ marktleider op vlak van kookgerei met een keramische antikleeflaag, altijd vrij van schadelijke stoffen.


Voor extra vragen, beeldmateriaal of interviews, aarzel zeker niet ons te contacteren.

Walkie Talkie - Valérie Bourgeois
valerie@talkie.be
0032 497 31 86 22 

Contacteer ons
Valérie Bourgeois Walkie Talkie
Valérie Bourgeois Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium