GreenPan™ – Elke keuken verdient diamanten!

GreenPan™ – Elke keuken verdient diamanten!

Een pannenreeks die een leven lang meegaat! Dat belooft GreenPan™ met haar gloednieuwe Barcelona-reeks met diamanten. Je leest het goed, diamanten! De pannen in de set bevatten namelijk de meest geavanceerde versie ooit van de gepatenteerde Thermolon™ keramische antikleeflaag: Infinity Professional! 

Betaalbare luxe

GreenPan™ nam al eerder in 2007 de voortrekkersrol op zich door als eerste merk een keramische antikleeflaag uit te brengen. Nu verstevigt het merk zijn pionierspositie met de lancering van de nieuwste Infinity Professional coating.
Wat is er zo nieuw aan? GreenPan™ schittert met de meest duurzame en sterkste versieooit van de Thermolon™ antikleeflaag. Door het toevoegen van diamantkristallen in één van de vijf lagen die de pannen volledig maken, belooft deze Infinity Professional een leven lang mee te gaan. Deze Infinity-pannen laten hobbykoks en masterchefs pas écht shinen achter hun fornuis!  

Wil je meer weten? Klik hier voor het leuke videofragment. 

5 revolutionaire lagen 

Bij het ontwikkelen van deze parel heeft men verschillende zaken in acht genomen waardoor deze pan tot een geheel van wel 5 lagen is beland. De samenstelling van de pan bestaat uit een eerste onderste laag die compatibiliteit op inductie kookplaten garandeert, bedekt door een tweede, keramische antikleef coating. Als derde laag heeft de pan een aluminiumlaag, die op zijn beurt zorgt voor de snelle en gelijkmatige warmtebegeleiding. In het vierde deel zijn dan de versterkende diamantkristallen verwerkt die de Greenpan™ Infinity zo krasbestendig maken tegen het gebruik van metalen spatels. Een finale laag bestaat dan nog eens uit een keramische antikleeflaag die de pan tot een mooi afgewerkt einde brengt en ervoor zorgt dat je minder boter of olie moet gebruiken. Als je gezond wilt doen, moet je het goed doen! 

Infinity, de nieuwe stap in de toekomst van keramisch antikleefmateriaal! Veel schitterende eigenschappen maken van deze Barcelona-reeks ontegensprekelijk een topper voor dagelijks gebruik.

 • Ovenvast
 • Geschikt voor alle vuren waaronder ook inductie
 • Vaatwasbestendig
 • Langdurig antikleefeffect
 • Intensief dagelijks gebruik
 • Bestand tegen metalen spatels
 • 5 jaar garantie op de antikleeflaag, levenslang op de body

Een greep uit het assortiment: 

 • Barcelona Infinity Pro bakpan 20 cm - € 59
 • Barcelona Infinity Pro bakpan 24 cm - € 69
 • Barcelona Infinity Pro bakpan 28 cm -  € 79
 • Barcelona Infinity Pro bakpan 30 cm - € 89
 • Barcelona Infinity Pro pannenkoekenpan 24 cm - € 69
 • Barcelona Infinity Pro pannenkoekenpan 28 cm - € 79
 • Barcelona Infinity Pro wok 28 cm - € 85
 • Barcelona Infinity Pro ovale vispan 33 x 23 cm - € 89 

Voor beelden in hoge resolutie, klik hier

 

Over GreenPan™
Gezond is de standaard, geen optie! GreenPan™ is een pionier in het ontwikkelen van kookgerei met Thermolon™, de eerste PTFE- en PFOA-vrije antikleeftechnologie. Sinds 2007 tekenen de producten een ware revolutie uit in de traditionele potten- en pannenmarkt. Elk product wordt ontwikkeld in functie van gezondheid, gebruiksgemak en milieu. Met tevreden gebruikers in meer dan 80 landen en met 6 kantoren wereldwijd is GreenPan™ marktleider op vlak van kookgerei met een keramische antikleeflaag, altijd vrij van schadelijke stoffen zoals PTFE en PFOA.

 

Voor extra vragen, beeldmateriaal of interviews, aarzel zeker niet ons te contacteren.

Walkie Talkie - Valérie Bourgeois
valerie@talkie.be
0032 497 318 622

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium