Gourmet in stijl met de Slim Grill

Gourmet in stijl met de Slim Grill

Dinsdag 16 mei 2017 — Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Schakel voor een avondje tafelen met vrienden of familie meerdere Espressions Slim Grills aan elkaar met bijgeleverd snoer. Zo maak je de feesttafel zo lang als je wil! Het slanke design zorgt voor een stijlvol gedekte tafel. En waarom wachten tot de eindejaarsfeesten? Met dit designtoestel is een gezellige avond gegarandeerd, ook op een mooie voorjaarsavond op terras of balkon.

Iedereen wordt chef-kok met de Slim Grill van Espressions. Gebruik de bakplaat bovenaan voor het zwaardere werk en laat je creativiteit de vrije loop in de pannetjes die je onder de bakplaat kan schuiven. Daar kan je rekenen op het raclette-effect: het smeuïge laagje gesmolten kaas dat alles nog beter doet smaken!

De Espressions Slim Grill ziet er niet enkel goed uit. Hij is compact, voedselveilig, hoogwaardig en robuust in materiaalkeuze. Naast Slim (langwerpig) is er de vierkante uitvoering, Square. Beide modellen zijn eenvoudig te koppelen aan een bijkomend apparaat, zodat er geen onveilige situaties ontstaan met losse verlengsnoeren en open stopcontacten op de eettafel. Ook is er extra aandacht besteed aan de veiligheid bij de bevestiging van de bakplaat.

Adviesprijs voor beide uitvoeringen is € 99.

Over IT&M
IT&M is specialist in hoogwaardige keukenapparatuur voor zowel de professional als de consument en vertegenwoordigt een aantal bekende producenten van keukenapparatuur in de Benelux. IT&M richt zich vanuit haar vestiging in Eindhoven op de betere kookwinkels, speciaalzaken en een aantal kwaliteitsketens.

Wil je meer weten over IT&M? Neem een kijkje op hun websiteFacebookpagina of Youtubekanaal voor meer informatie over hun producten en allerhande leuke receptjes.

Voor extra vragen, beeldmateriaal of interviews, aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Walkie Talkie 

Alexis Bracke
alexis@talkie.be
0032 473 63 48 20

Espressions Slim Grill
Espressions Slim Grill
Alexis Bracke Walkie Talkie NV