Skip to Content
­čĺŤ Goud geven met eindejaar dankzij zes nieuwe luxe cadeaus van Marie-Stella-Maris

­čĺŤ Goud geven met eindejaar dankzij zes nieuwe luxe cadeaus van Marie-Stella-Maris

Klaar voor enkele gouden tips bij het zoeken naar cadeautjes voor het eindejaar? Giftable lifestyle merk Marie-Stella-Maris to the rescue! Speciaal voor de feestdagen ontwikkelden ze zes nieuwe luxe cadeaus die het geven no╠üg leuker en bewuster maken. Deze limited edition Festive Collection is verkrijgbaar vanaf eind oktober. 

Dat Marie-Stella-Maris geeft om water, is al lang geen geheim meer. Het thema van de Festive Collection is dan ook een ode aan deze belangrijke levensbehoefte. De 'Splash of Gold' op de verpakking geeft de wereldwijde waarde van water weer. Zo waardevol als goud! 

Alle producten in de Festive Collection dragen de bestseller geur No.12 Objets d’Amsterdam. Met Marie-Stella-Maris geef je niet alleen een heerlijk cadeau, met je aankoop ondersteun je ook nog een goed doel; Marie-Stella-Maris doneert structureel 5% van de omzet aan duurzame waterprojecten wereldwijd. 

1. Geurstokjes Festive Edition
De limited-edition geurstokjes met gouden etiket zijn ontwikkeld om elk interieur te verrijken. Ze verspreiden een fijne, sprankelende geur. Non-stop. Tot zeker zes maanden lang.
470 ml / €45

2. Geurkaars 220 gr - Festive Edition
De 100% natuurlijk gemaakte en sparkly kaars zorgt voor een instant thuisgevoel! De kaars brandt tot 50 uren en is verpakt in een Splash of Gold luxe doos. 
220 gr / €35

3. Geurkaars 650 gr – Festive Edition
Een luxe geurkaars in een gloednieuw formaat, wat zorgt voor wel 80 uur aan gezelligheid. Deze heerlijke kaars is verpakt in een high end doos met gouden accenten. 
650 gr / €69

4. Hand & Body Gift Set - Festive Edition
Ideaal voor in de badkamer of als eye-catcher in de keuken. De hand wash reinigt mild en houdt de huid gehydrateerd. De hand lotion voedt op milde wijze en houdt de huid zijdezacht. 
2 x 300 ml / €39

5. Home Gift Set – Festive Edition
Het perfecte cadeau bestaande uit twee echte pronkstukken. De geurstokjes verspreiden de geur gelijkmatig, terwijl de geurkaars een moment cree╠łert van extra geur en comfort. 
1 x 220 gr, 1 x 240 ml / €59

6. Luxury Fragrance Sticks Set
Deze set neemt je op een reis door onze meest iconische geuren. Van sprankelend en zacht floraal met Objets d’Amsterdam, naar kruidig en pittig met Poivre Noir Frais, tot warm en uitnodigend met Rock Roses. Met deze geurstokjes cree╠łer je een unieke ervaring in elke kamer. De verpakking op zich is al cadeau waardig! 
2 x 110 ml, 1 x 240 ml / €59

Verkrijgbaarheid

De Festive Collection van Marie-Stella-Maris is vanaf eind oktober beschikbaar via onder andere The Guest Store (Antwerpen), Senteurs d'Ailleurs (Brussel), Fin du Jour (Antwerpen), Blos Shop (Hasselt) en Must Have (Knokke).

Klik hier voor beeldmateriaal in hoge resolutie

Over Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris is een Nederlands merk opgericht met een duidelijke maatschappelijke missie: schoon drinkwater en hygie╠łne voor iedereen. Ze doneren 5% van de omzet om duurzame waterprojecten te realiseren. Middels het aanbod in natuurlijk mineraalwater en luxe body- en home care producten draagt Marie-Stella-Maris haar steentje bij. Sinds de oprichting in 2011 hebben ze meer dan € 1.500.000 gedoneerd en hebben al duizenden mensen toegang kunnen krijgen tot schoon water.

Contacteer ons
Lotte De Wilde Walkie Talkie NV
Lotte De Wilde Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium