Ghost Kitchen Casper opent vier zaken in 2020

01_Casper_Bertha-9900000000079e3c.jpg

Een restaurant zonder zitplaatsen, het bestaat én het werkt. In volle coronacrisis een succesvolle zaak uitbouwen is niet evident. Toch slagen CEO Matthias Laga en COO Amerigo Delli Bove erin om samen met hun Casper team vier zaken te openen in 2020. Casper omschrijft zichzelf als een 'virtual food hall'. Virtueel omdat je online bestelt en betaalt, food hall omdat er letterlijk voor ieder wat wils is.

BELGISCHE PIONEER
Een Ghost Kitchen is een keuken waarin maaltijden bereid worden, bestemd voor afhaal en delivery. Casper, die zijn naam ontleent aan het gelijknamige vriendelijke spookje, is een Gentse start-up die zichzelf omschrijft als dé Belgische Ghost Kitchen Pionier. En het gaat hard! Casper opende een eerste zaak in Gent in april 2020. Enkele maanden later kwam er een vestiging bij in Antwerpen en nog voor het einde van dit jaar worden ook Brussel en Leuven aan het lijstje toegevoegd.

MULTI-BRAND BASKET
Onder het motto Casper brings world cuisine to your doorstep’ worden verschillende keukens samengebracht onder één dak. Door dit ruime assortiment kan de klant bestellen zonder daarbij compromissen te moeten sluiten met zijn eetgezelschap. Geen overbodige luxe in deze vreemde tijden. Heb je zin in typische Vlaamse kost, een klassieke of iets minder klassieke lasagne of macaroni, Aziatische keuken of toch liever een lichte lunch in de vorm van een heerlijke salade, wrap of quiche met een tas soep? Casper heeft het allemaal. Bovendien is er ook een samenwerking met De Vegetarische slager onder de naam ‘Hacked’ . Er staan dus ook heerlijke veggie- en vegan-alternatieven op het menu.

Een volledig overzicht van de keukens:
Purebrengt Pascale Naessens haar creaties bij jou thuis
Glorialasagnes bereid met de befaamde Bavetsauzen
BerthaVlaamse keuken op grootmoeders wijze
Barney’s burgers: straight forward burgers, special bun
Full MontyMac & Cheese assortiment (ook veggie) om u tegen te zeggen
Tuktuk (NEW): ‘Delicious Asian dishes: Kung Pao Chicken, Sukiyaki Burger, …'
Hacked (NEW): Klassiekers in een veggie- en vegan jasje: Vol au vegan, Stoofvleesch, Nugettekes, …
The Sweet LabDon’t even try to resist our Ultimate brownie or Choco Mousse
Netflix ’n ChillSit back and relax, we provide the snacks
The CreameryEveryone’s all time guilty pleasureICE CREAM

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID
Casper’s kwaliteit wordt gegarandeerd door onze chefs, bijgestaaan door een head of culinary. Bovendien wordt elk gerecht zorgvuldig bereid volgens een verfijnd recept dat specifiek ontwikkeld is om ook na vervoer zonder kwaliteitsverlies thuis op tafel te verschijnen. De missie is duidelijk. “Met Casper bereiden we een ruim assortiment van kwalitatief hoogstaande maaltijden bestemd voor take-out en delivery in een duurzaam jasje”, aldus CEO Matthias Laga. Voor verpakkingen ligt de focus 100% op duurzame materialen en er is ook een zeer bewuste samenwerking met Too Good To Go, de gekende app om voedselverspilling tegen te gaan.

GHOSTING THE CITY
Een indrukwekkende houtkleurige toonbank, warme beats en een niet te missen boodschap op de muur. Wie Casper binnenstapt merkt het meteen: ‘there is a new kid in town’. Een fancy arcade speelkast voor de riders, planten, een vintage salon… het hoort er allemaal bij. "Zowel de riders als onze staff moeten hun job kunnen doen onder de beste omstandigheden. Een relaxte werkomgeving is dus een absolute must. Wie hier letterlijk een dark kitchen verwacht, komt bedrogen uit en daar zijn we best trots op", aldus CEO Matthias Laga.

Samengevat: Casper volgt geen food trends, maar maakt er. Vegetariërs, flexitariërs, meat lovers,… iedereen wordt er op zijn wenken bediend. De tagline ‘Casper always delivers’ is niet voor niets trending op hun socials.

CASPER, your food friend next door

★ Brings world cuisine to your doorstep

★ Multibrand in one basket: ruim aanbod aan gerechten van comfort food en snacks tot gezonde gerechten en side dishes

★ Keuze tussen take-out/afhaal of levering aan huis

★ Lekkere, kwalitatieve koude en warme gerechten

Download hier de hoge resolutie beeldenhttps://press.talkie.be/en/dir/casper

Daphné Bonami

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be