Gezellig cocoonen in de slaapkamer

Gezellig cocoonen in de slaapkamer

De nazomer is op zijn eind en langzaamaan begint ons dierbaar bed aan haar wintertransformatie. Samen met de herfst zijn ook de frissere temperaturen in het land en dat vraagt om een aangepast dekbed. PLUME, het in-house merkje van bed-en badlinnen specialist Marie-Marie, biedt met haar 100% natuurlijke producten kwaliteit waar moeilijk aan te tippen valt.

Duik lekker de lakens in en geniet van jouw donzen hemel op aarde. Dat we gemiddeld één derde van ons leven tussen de lakens spenderen, benadrukt het belang van kwalitatief bedlinnen. Om optimaal van de nachtrust te kunnen genieten is het daarom enorm belangrijk dat jouw slaapomstandigheden zo ideaal mogelijk zijn. Wie houdt van een licht en 'fluffy', maar toch voldoende warm dekbed, zal ongetwijfeld fan zijn van de PLUME-collectie.

Met 100% katoen, 100% dons en 100% hotelkwaliteit komt deze collectie met een zeer goed rapport voor de dag. Het donzen dekbed is gevuld met nieuwe, witte dons van topkwaliteit en afgewerkt met de fijnste batist van Mako-katoen. Bovendien is het dekbed ook het hele jaar door te gebruiken. Je zou voor minder vroeg naar bed willen... Laat die Netflix ’n chill avondjes maar komen!

Zo licht als een veertje

Eenvoud is waar het bij het PLUME cassetten dekbed rond draait. Dankzij de cassetten wordt de lucht optimaal opgenomen om vervolgens verwarmd te worden door de eigen lichaamstemperatuur. De cassettestructuur houdt de vulling mooi op zijn plaats, waardoor schijnbaar lege stukjes dekbed jou niet langer zullen plagen. Dit cassetten dekbed houdt je warm terwijl het steeds aangenaam en ademend aanvoelt.

Met het 4-seizoenenconcept wordt het helemaal cosy in bed. Zo’n dekbed bestaat uit een medium helft en een light helft en biedt jou het comfort om zelf jouw warmteklasse te bepalen. Gebruik ze apart of combineer ze eenvoudig tot een heerlijk winterdekbed dankzij de drukknopjes aan de rand. Zo blijft het ieder seizoen gezellig in bed.

Zo’n vederlichte dons vraagt uiteraard om de gepaste zorg. Daarom is het aangeraden om het dekbed dagelijks even op te schudden en optimaal te laten verluchten. Regelmatig eens buiten laten luchten op een frisse, droge dag is dé sleutel tot een gezond dekbed!

Voor een compleet winters gevoel

Bij een dekbed van topkwaliteit hoort uiteraard het gepaste bedlinnen! Hou je van luxe? Kies dan voor de Cashmere collectie van Marie-Marie. Het bedlinnen bestaat uit 93% katoen en 7% cashmere en vormt een natuurlijke en ademende stof. Het dekbedset komt in een plastiekvrije verpakking die gebaseerd is op een Japanse vouwtechniek: de Furoshiki. De knoopdoek is gemaakt in dezelfde premium kwaliteit en kan nadien nog herbruikt worden.

De Linen Stories collectie surft verder op de golf van eenvoud. Met 8 zachte en natuurlijke tinten wordt de degelijkheid van het materiaal geaccentueerd. Deze collectie laat zich makkelijk combineren en geeft in een vingerknip een nieuwe look aan jouw cosy slaapparadijs.

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium