Gert De Mangeleer verhuist BABU naar een definitieve stek in Gent

Screenshot 2021-05-18 at 10.42.00.png

Binnenkort is Gent weer een smakelijk adresje rijker, want niemand minder dan Gert De Mangeleer trekt naar Gent om er zijn eerste, vaste vestiging van BABU te openen in de Gentse Vooruitbuurt en is daarvoor op zoek naar personeel om hun team te versterken.

Gert De Mangeleer en Joachim Boudens, de chefs achter Hertog Jan,  L.E.S.S Eatery* (2014) en luxe brasserie Bar Bulot* (2019) trekken naar Gent met hun laatste nieuwe concept: BABU. Het fast casual concept, dat geïnspireerd is op de vele reizen van de chef, veroverde de harten de voorbije vier maanden al in Brugge, maar krijgt vanaf juli een definitieve vestiging in Gent!

Are you ready for the bunner?

Bij BABU kan je terecht voor kwaliteitsvolle bunners: unieke broodjes die de perfecte balans vormen tussen een bun en een hamburgerbroodje. Elke bunner verwijst naar een stad of plaats die Gert inspireerde voor de vulling van het broodje. Brooklyn, Brighton en Beirut stonden reeds op het menu en worden aangevuld met enkele nieuwkomers!

Staff wanted 

In Gent creëert BABU nieuwe werkmogelijkheden voor zij die hun schouders willen zetten onder dit nieuwe succesvolle fast casual concept. Kandidaten kunnen de vacatures raadplegen via ba-bu.be. "We zijn op zoek naar mensen die gepassioneerd door de hospitality en lekker eten, dynamisch en met een uitstekend gevoel voor service", verteld Gert De Mangeleer.  

Download hier de hoge resolutie beeldenhttps://press.talkie.be/en/dir/babu

Daphné Bonami

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be