Gentse hotelsector houdt kop boven water en lanceert straffe kortingen

Steun lokale handelaars met een nachtje weg tijdens Pasen!

VisitReeks01-DT003589-9900000000079e3c.jpg

11 Gentse hotels lanceren een straffe kortingsaanbieding om Gent tijdens de paasvakantie te (her)ontdekken: voor een zacht prijsje - vanaf 65 € tot 90€ (ontbijt incl.) - kan je verblijven in een 1, 2, 3 of 4 sterren hotel in Gent. Het is uitzonderlijk dat je aan dergelijke spotprijzen in Gent kan verblijven, maar met deze actie hopen de hotels iedereen de mogelijkheid te bieden om Gent volop te kunnen komen beleven!

Op deze manier hopen de Gentse hoteliers ook terug volop aan de slag te kunnen en hun personeel te ondersteunen. De lange aansleep van de coronacrisis treft de hotelsector immers extra hard. Door deze actie willen ze hun personeel, waarvan 95% al economisch werkloos is sinds het begin van de coronacrisis, opnieuw perspectief geven om terug aan het werk te kunnen. Door een uitstap in eigen land te plannen help je de Gentse ondernemers die het uiteraard zeer zwaar hebben om het deze laatste maanden vol te houden.

“Er zijn heel wat coronaproof mogelijkheden,” zegt Rudy De Wit, voorzitter van Gent Hotels: “Zo kan je met het gezin een Walk Local wandeling maken geïnspireerd door bekende Gentenaren, talloze musea bezoeken, van het aanbod voor gezinnen proeven of ook Gent met de fiets ontdekken… er is teveel om op te noemen. Je kan oneindig veel inspiratie voor jouw citytrip naar Gent vinden op hotelacties.gent

Alle maaltijden worden aangeboden op de kamer, door het hotel zelf indien men over een eigen keuken beschikt, of via afhaalmaaltijden in samenwerking met onze lokale restaurants. “Genieten van een hotelverblijf kan dus aan 100%,” zegt Rudy De Wit. “of je nu één of drie dagen wilt genieten, het kan perfect met de Room Dining diensten van onze hotels!" Boeken kan rechtstreeks bij één van de deelnemende hotels. De prijsaanbieding is geldig van 2 april tot 19 april 2021. 

Waar wacht je op om een verblijf te boeken in Gent?
Steun de hotels in Gent en boek op hotelacties.gent

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be